-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Speil i gullramme LED

23
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - Decor ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på toppen av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖

Vist 23 av 23 produktene

Speil i gullramme

Speil i gullramme er dekorasjonen til enhver velinnredet stue rom eller hall. Gullinnrammede dekorative speil kan være hovedelementet i romdesignet eller være et elegant komplement til annet baderomsutstyr. Takket være nyanser av gull vil leiligheten din få litt diskret glans, bli mer raffinert og gi deg en følelse av luksus.

Gull er en universell farge - du finner det i møbeletterbehandlingselementer, lamper for rommet og korridoren, samt blant detaljene. på veggene i hvilerommet. Den gylne fargen er assosiert med rikdom, og refererer samtidig til solen og energien den gir oss. Store speil med gullramme vil fungere godt der det er behov for lyse nyanser, i små rom og steder som krever optisk forstørrelse. Det er verdt å henge dem over sofaen i stuen, bruke dem i gangen overfor bokhyllen eller plassere dem klassisk - over servanten på badet.

Elegante speil - gull ramme på bad og hall

Baderomsspeil med gullramme kan bli grunnlaget for å bygge et unikt arrangement på badet ditt. Gullrammede speil - opplyste, med et sett med tilleggsfunksjoner som gjør hvile etter en intens dag mer behagelig, er et interessant forslag for de som drømmer om en moderne og funksjonell leilighet. Du kan plassere dem i nærheten av dusjkabinettet eller bruke dem på hovedveggen nær inngangsdøren til huset ditt.

LED-speil i gullramme kan med hell kombineres med ulike farger og mønstre. De ser perfekte ut i kombinasjon med jordfarger, nyanser av beige, brunt, svart og hvitt. Samtidig ser gull originalt ut blant møbler i industriell stil. Den kan kombineres med marmor, stein eller betong. Det er et perfekt materiale for et bad i alle størrelser - det vil matche en liten servant og gullbeslag, samt et svært dekorativt flismønster på den tilstøtende veggen.

Baderomsspeil - gullramme for ethvert budsjett

Baderomsspeil i gullramme er et konstant fasjonabelt element i et veldesignet bad, uansett om du bor i en bygård, en leiegård eller enebolig. Gullinnrammede speil kan dukke opp i et rom fullt av minimalisme - de utfyller møbler i skandinavisk stil, glatte matte skapfronter eller en satengvegg i hallen. Gylne detaljer ser interessant ut sammen med utstyr laget av naturlig tre. Du kan også velge et speil med en bred, rikt dekorert ramme, som vil være hoveddekorasjonsmotivet i et gitt rom.

Se våre anmeldelser på 

Se mer