-5% kampanje med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Hvem er vi?

Selskapet Foram, også kjent som Artforma, er den ledende produsenten av LED-bakbelyste speil i Europa. Den stadig forbedrede produksjonsprosessen og mange års erfaring i bransjen garanterer det høyeste kvalitetsproduktet med nesten ubegrensede modifikasjoner.

120
produkter
Rask
ledetid
23
år på markedet
Tusenvis
sendte produkter
 

Vår fantastiske verden av speil

Mange års erfaring og anerkjennelse av tusenvis av kunder i 25 verdens land lar oss skape et unikt produkt som vil tilfredsstille selv de mest krevende smaker – både når det gjelder esteter og mennesker som setter pris på interessante teknologiske løsninger. Speilene med en LED-belysning vi tilbyr er nøye utformede produkter, gjennomtenkt med tanke på funksjonalitet og dekorativitet. Det er først og fremst et perfekt element av baderomsutstyr, men også en interessant dekorasjon av stuer, haller eller hotellrom.

Rett fra produsenten

Hver modell av LED-speil laget av oss kan utstyres med mange funksjonelle, fritt valgte dingser. Vi tilbyr tilbehør med ulike nyttenivåer som lar deg tilpasse speilet til dine behov. Disse inkluderer antiduggings varmematter, Bluetooth-høyttalere, værstasjoner og klokker. Laget alltid med samme presisjon, pålitelighet og lidenskap.

Vi inviterer deg til å handle, med vennlig hilsen, Artforma-teamet
artforma.no

Se våre anmeldelser på 

Se mer