-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Speil Vertikal

26
Artformas vertikale speil er en utmerket løsning for optisk forstørrelse av plassen i ditt interiør. Takket være deres vertikale form passer de perfekt inn på badet, soverommet eller gangen, og letter for eksempel forberedelsene før du forlater hjemmet. Den solide konstruksjonen og den høye kvaliteten på materialene garanterer holdbarhet og sikkerhet ved bruk av våre vertikale speil med LED-belysning. I tillegg vil deres elegante design bli et stilfullt dekorativt element i ditt hjem.
Filtrering
Speilform - Rektangulær ✖
Speilform - Avrundet ✖
Speilform - Oval ✖
Speilform - Asymmetriske ✖
Samling - AmbientLine ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - Decor ✖
Samling - Farget ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på toppen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og sidene av speilet ✖
Speilretning - Vertikal ✖

Vist 26 av 26 produktene

Elegante vertikale speil for hjemmet ditt

Planlegger du en oppussing og ser derfor etter en perfekt matchet dekorasjon til hjemmet ditt? Start med dekorative speil med ekstra tilbehør. ArtFormas tilbud inkluderer mange speil i ulike former. Spesieltvertikale speilmed LED-belysning er veldig populære. La dem endre utseendet til leiligheten din fullstendig og gi en perfekt estetisk opplevelse for øynene dine. Velg den modellen som passer best til stilen i ditt interiør. Sjekk hvilket tilbehør du kan bruke i et vertikalt speil.

Innredning med LED-belysning

LED-speilhar ikke bare en praktisk funksjon, men utgjør også en elegant dekorativt element, som tilfører stil og klasse til rommet det er plassert i. Vertikale speil er spesielt populære på grunn av det praktiske og speiloverflaten som er praktisk å se på og som kan dekorere veggene i nesten alle rom. LED-belysningplassert i speilet sikrer riktig belysning mens du utfører omsorgsaktiviteter. Et riktig valgt vertikalt baderomsspeil er et perfekt supplement til et stilig interiør. Dessuten er LED-belysning både energisparende og miljøvennlig.

LED-belysning – lysinnfallssystem

Når du velger etLED-speil vertikalt, du kan bruke alternativet til å velge lysinnfallsmønsteret. Dette betyr at bare fragmentet du velger vil bli uthevet. Belysning rundt speilet gir en jevn lysstråle på hver side av det. Dette er definitivt den mest valgte varianten av våre kunder. Andre inkluderer belysning på sidene eller på utvalgte kanter, for eksempel toppen og sidene. Takket være så mange måter kan du tilpasse speilet til leiligheten din så mye som mulig.

Type lys i speilet

Når du velger ditt drømmespeil til leiligheten din , ta vare på fargen på belysningen. Du kan velge en nøytral farge som bare gir litt varme og atmosfære til rommet ditt, eller velge PHILIPS-belysning hvis du trenger sterkere ansiktsbelysning, som vil gjøre det lettere å sminke. LED-fargen styres ved hjelp av en berøringsbryter.

Dekorative speil - praktisk form

Et vertikalt speil er absolutt den mest klassiske og tradisjonelle formen for et speil , som passer til nesten alle rom i huset eller leiligheten din. Takket være de vanlige formene kan du enkelt matche den med andre dekorative møbler. Speildekorasjoner ser best ut i interiør dominert av klassiske former og dekorasjoner. Den kjennetegnes av en høy, smal form som gir mulighet for optisk utvidelse av rommet, noe som er spesielt ønskelig i et lite rom.

Speilmål – finn den perfekte løsningen for interiøret ditt

Våre vertikale speiler tilgjengelig i ulike former og størrelser, noe som gjør at de passer perfekt til interiøret ditt. I konfigurasjonspanelet kan du enkelt velge dimensjonene og formen på speilet som best vil møte dine forventninger. Vi tar en individuell tilnærming til hver bestilling, slik at du kan være sikker på at du får speilet du trenger. På grunn av at produktet er laget på individuell kundebestilling, vil du etter bestillingen motta informasjon om planlagt leveringsdato.

Vertikalt LED-speil fra AmbientLine-kolleksjonen

Speil i AmbientLine-kolleksjonen er preget av høyt nivå av estetikk og dekorativt utseende. Deres rektangulære form kombinert med belysning får dem til å virke visuelt større. Diffusert lys på baksiden av speilet er hovedtrekket i denne samlingen, hvis endelige effekt er atmosfærisk. Lyskilden er ikke rettet direkte mot brukeren, noe som er en perfekt løsning for folk som er ute etter en mer subtil og behagelig lysatmosfære.

Vertikalt LED-speil fra PremiumLine-kolleksjonen

Et forslag til speil fra kolleksjonen PremiumLine inkluderer en kolleksjon med vertikale speil som vil revolusjonere utseendet på badet ditt. Vertikalt baderomsspeilPremiumLine er designet på en slik måte at belysningen faller på personen som står foran det, og gir dermed ideelle forhold for å utføre daglige pleiebehandlinger. Speil fra denne kolleksjonen kjennetegnes av innovative løsninger som fokuserer lyset på speilbrukeren, og sikrer maksimal brukskomfort.

Vertikale LED-speil fra Colorful-kolleksjonen

Vertikale speil fra samlingen av fargede speil er dette produkter med originalt design. Takket være dem vil du bringe en moderne og elegant stil til stuen eller kontoret. Når du velger et vertikalt speil fra denne serien, kan du velge fargen på overflaten, som er en innovativ måte å dekorere interiøret på. Med ulike farger å velge mellom, kan du perfekt matche stilen til rommet og dine preferanser. Vertikale speil kan henges i praktisk talt alle rom, og de ser mest imponerende ut i mørke farger. Dette er designelementer som vil endre utseendet til hjemmet ditt fullstendig.

Berøringsbryter og værstasjon

Vårt sortiment inkluderer 120 modeller av speil. Blant dem er det også noen du kan henge i leiligheten din. Du kan fritt tilpasseVertikale speilmed tilleggsfunksjoner i henhold til dine behov. Innenfor disse funksjonene kan du velge en berøringsbryter, sensorbryter eller Smart Switch. Hver av disse variantene har spesielle egenskaper som du må kjenne til. Takket være tilleggsfunksjoner vil speilene være mer funksjonelle og enda bedre tilpasset dine behov.

Varmematte som et ekstra utstyrselement

Hvis du ønsker å unngå dugging av glass overflater på badet har vi en løsning for deg . Når du velger et ovalt speil, kan du utstyre det med en spesiell varmematte. Denne matten er tilgjengelig i forskjellige størrelser. Etter å ha slått den på, vil dampen raskt forsvinne og bildet i speilet forblir klart. Varmemattebryteren er enkel å bruke og styres av en berøringsbryter.

Speil etter form

Speil etter type

Speil etter rom

Se våre anmeldelser på 

Se mer