-10 % kampanje med koden 10PROMO
service@artforma.no
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Betalingsmetoder tilgjengelig

Gratis, enkelt og sikkert internettbetalingssystem. Ettersom PayPal gjør netthandelen raskere, mer komfortabel og trygg for kjøpere, har den blitt den mest populære løsningen i verden. Du trenger ikke å ha en konto for å betale med kredittkort.

Husk at når du betaler med PayPal, kan du registrere deg (men det er ikke nødvendig). Slik bruker du betal uten registrering:

  1. Velg betal med kort.
  2. Fyll inn kortdetaljene.
  3. Betalingen din vil nå bli fullført.

Postoppkrav kjent også som COD (Cash On Delivery) er en type kurerforsendelse, som mottakeren kun betaler for ved mottakelse. Betaling (for innhold og levering) skjer ved levering. Bruk postoppkravsbetalingen og betal våre partnere først ved mottak av varene.

Se våre anmeldelser på 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre riktig og effektiv gjennomføring av tjenester. Du kan angi vilkårene for lagring eller tilgang til informasjonskapsler i nettleseren din, eller konfigurere tjenesten i samsvar med reglene for bruk av informasjonskapsler i vår personvernpolitikk, der du også vil kontrollere reglene for behandling av dine personlige data.