-5% kampanje med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Smartspeil

56
Filtrering
Speilform - Runde ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Speilform - Asymmetriske ✖
Samling - PremiumLine ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på toppen av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

  • 1
Vist 45 av 56 produktene

Smart speil - et moderne tillegg til arrangementet ditt

Hvis du er en gadget-elsker og elsker teknologiske innovasjoner, vil dette smartspeilet definitivt møtes dine forventninger. Ikke bare vil det tillate deg å se på deg selv før du forlater huset og fikse sminken din, men det vil også være et underholdningssenter på badet ditt.Smart speil er avanserte enheter utstyrt med brukervennlige programvare. Takket være dette ligner den en smarttelefon eller et nettbrett med mange funksjoner til din disposisjon.

YouTube? Spotify? Netflix? Alle favorittappene dine vil være tilgjengelige for hånden. Alt du trenger er en Internett-tilkobling. Mens du går på toalettet om morgenen, vil du kunne finne ut hvilke nye album som har dukket opp på Internett eller hva som skjedde med hovedpersonen i serien du ser på. Takket være dette kan du enkelt gjøre badet ditt om til et sted du vil elske enda mer!

Det intelligente speiletkrever konstant strømforsyning for å få mest mulig utbytte av det. Applikasjonsstøtte er imidlertid ikke alle fordelene.Smarte speilhar også et attraktivt utseende og vakker belysning. Takket være dette kan du gi deg selv en ekstra lyskilde som er usedvanlig atmosfærisk og diffus. Vårt tilbud inkluderer produkter med ulike lysfarger. Så du vil velge den perfekte varianten for deg selv, uansett om du liker varm eller kald belysning.

Du kan velge mellomLED-speilmed en rekke systemer, inkludert: iPadOS 15 , tvOS eller Android. Alt avhenger av din smak og preferanser. Programvaren bestemmer i hovedsak hvilke applikasjoner du vil ha tilgang til. Android-systemeteller et hvilket som helst annet system fra vårt tilbud vil ikke være vanskelig å bruke på noen måte.

Hvorfor er det verdt å velge et smartspeil?

Vårt tilbud inkluderer høykvalitets speil som utfører mange viktige funksjoner samtidig. De er et underholdningssenter, et sted for ansikts- og kroppspleie, og er også ansvarlige for et godt opplyst rom på badet. Derfor er de mye brukt i praksis. Dette er en investering i et produkt som vil tjene deg i mange år. Ved å velge etintelligent speil velger du en multifunksjonell løsning. Du trenger ikke investere i integrerte høyttalere separat, for eksempel i dusjkabinettet, eller plassere nettbrettet på baderomsbenken. Du kan slå på musikken med fjernkontrollen eller den trådløse musen, og du kan lytte til den ved å bruke favorittavspillingsprogrammet ditt. Du kan se serien i en av de mest populære strømmeapplikasjonene.

Det er veldig enkelt å brukesmartspeilet. En stor bekvemmelighet erfjernkontroll. Det er flere betjeningsmuligheter å velge mellom – både via fjernkontroll og direkte på speiloverflaten.

I tillegg kan du regne med høy skjermoppløsning, inkludert HD, Full HD eller 2K. Prosessoren har ingen problemer med å kjøre applikasjoner jevnt. I tillegg kan du velge etsmartspeilsom har et stort internminne. Du kan lagre valgt multimedia på den. Du kan også matche enhetene når det gjelder RAM, akkurat som du ville valgt en smarttelefon til daglig bruk.

NoenLED-speilhar også en innebygd linse. Dette gjør at du kan bruke kameraet og kameraet hjemme. Mange av de tilgjengelige produktene har også en spesiell varmematte som minimerer problemet med fordampning. Takket være dette, etter et varmt bad, trenger du ikke å bekymre deg for et speil som ikke viser noe i det hele tatt. Smartspeilet kan også utstyres med en praktisk hylle hvis slitesterke glass gir praktisk oppbevaring av kosmetikk og tilbehør.

Du kan slå på belysningen ismartspeilet på mange måter. En av dem er en berøringsbryter. Takket være de innebygde sensorene er alt du trenger å gjøre å gjøre en sikker bevegelse av hånden ogsmartspeiletmed bakgrunnsbelysning slås på umiddelbart. Et annet alternativ er en trådløs bryter, selv om du også ganske enkelt kan bruke stemmen til å slå på dingsen.

LED-speil – i hvilke rom vil de fungere?

Moderne teknologier går hånd i hånd med jakten på fullstendig komfort og underholdning. Avhengig av hvordan du liker å bruke fritiden din, kan du også bruke appen på badet ditt. De lar deg ikke bare lytte til musikk og se favorittseriene dine, men også påvirke dine aktuelle saker. Du kan bruke applikasjonen både til avslapning og til jobb.

Magisk speilfungerer godt i alt moderne interiør, og de trenger ikke å være romslige. Vårt tilbud inkluderer også modeller som passer inn i mikroskopiske bad – alt avhenger av formen og størrelsen på speilet. Smarte speil lar deg slappe helt av i hjemmet ditt. Du kan ta et avslappende bad og se favorittserien eller filmen din samtidig. Under morgentoalettet kan du slå på energisk musikk for å starte dagen på best mulig måte.

Med slikt utstyr vil du også til enhver tid være i kontakt med dine nærmeste. Hvis du har det travelt, kan du snakke via den brukervennlige applikasjonen selv mens du tar på deg en maske på badet. Du kan også alltid være tilgjengelig på sosiale medier.

Magisk speiler det perfekte speilet for å legge presis sminke. Dette fordi tilbudet også inkluderer modeller med et lite kosmetikkspeil. Den har en forstørrelsesfunksjon, slik at du kan se hver eneste detalj i ansiktet ditt. Dette vil fungere ikke bare under sminke. Smartspeilet vil også følge deg når du tar vare på huden og kroppen din.

Det smarte speiletkan enkelt matches utseendemessig til interiøret i huset eller leiligheten din. Det vil fungere utmerket i en moderne, loft, skandinavisk, glamorøs og til og med klassisk stil. Du kan velge mellom mange innrammede speildekorer som du kan matche til f.eks baderomsskap, radiator, beslag eller diverse tilbehør. Populære løsninger er kobber, svart, hvitt, gull og sølv.

Med vårt tilbud vil du helt sikkert velge etintelligent speiltil størrelsen på interiøret, stilen og individuelle preferanser. Det er runde og rektangulære modeller å velge mellom. Du kan velge produkter med freste kanter og hyller. Ta en titt på hele tilbudet!

Smartspeil – vanlige spørsmål

Magic Mirror – Hva er det?

Magisk speil, dvs. et smart speil, er et berørings-LED-speil. I tillegg til innebygd belysning, garanterer den konstant tilgang til verktøy og gir deg muligheten til å bruke moderne teknologi på badet. Et smart speil betyr at du kan slappe av i badekaret med strømmetjenester eller lytte til musikk. Justering av bakgrunnsbelysningen lar deg justere lysintensiteten til tiden på dagen og aktivitetene dine - på denne måten vil du bli stimulert til handling eller slappe av etter en intens dag på jobb.

Hvordan fungerer et smartspeil?

Smartspeil aktiveres ved berøring. Du kan bruke berørings- eller sensorbryteren eller Smart Switch-funksjonen, takket være denne vil du kunne kontrollere bakgrunnsbelysningen via en trådløs fjernkontroll eller en dedikert applikasjon. I tillegg får du et SmartPanel for å se filmer – det er valgfrihet og litt luksus på badet ditt.

Magic Mirror – Er det nyttig ?

Det smarte speilet vil appellere til elskere av intelligente løsninger i leiligheten. Speil garanterer perfekt sminke og er samtidig et attraktivt element i ethvert baderomsutstyr. Du kan velge mellom flere rammefarger og former, slik at du kan passe det smarte speilet inn i både moderne og klassisk interiør. Du kan velge et ekstra sminkespeil, en varmematte som forhindrer fordamping og en glasshylle som du kan plassere favorittkosmetikken din på.

Hvordan mye koster smarte speil?

Smartspeil varierer i form, finish og type belysning som brukes. Hvor mye et smart speil koster avhenger av tilleggselementer, som typen SmartPanel eller valgt lysbryter. Prisen er også påvirket av valg av ekstra tilbehør, inkludert: kosmetikkspeil, varmematte og glasshylle. Ved å velge et smart speil sparer du plass på badet, og dessuten har du tilgang til alle nødvendige funksjoner i én enhet.

Hvor kan man kjøpe smartspeil?

Smartspeil er et unikt tilbud fra Artforma. Du kan bestille speilet på butikkens nettside og etter et titalls dager kan du glede deg over praktiske løsninger på badet ditt. Velg først formen og fargen på kanten, og juster deretter individuelle funksjoner. Design ditt eget smarte speil med bare noen få trinn! I det rike tilbudet til Artforma-butikken kan du matche speilet til de foreslåtte baderomsskapene og møblene. Alle elementer av hjemmeinnredning ble laget med stor oppmerksomhet på detaljer. Det er en kombinasjon av eksklusive teknologier og moderne design som vil gi leiligheten din en unik karakter.

Speil etter form

Speil etter type

Speil etter rom

Se våre anmeldelser på 

Se mer