-5 % kampanje med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Smartspeil

43
Filtrering
Speilform - Runde ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Samling - PremiumLine ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på toppen av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Vist 43 av 43 produktene

Smartspeil

Gjør hverdagen enklere! Smartspeil er flotte løsninger som ikke bare er egnet til baderommet, men også sminkebordet og garderoben. En annen flott idé er et speil til entré. Speil til sminkebord vil begeistre deg med kvalitet på utførelsen, energisparende LED-lys og tilgang til de mest populære og nødvendige applikasjoner, samt hele spekteret av iCloud tjenester fra Apple!

Alle apper innen rekkevidde

Underholdning uten grenser

En episode av favorittserien din under et avslappende bad etter en hektisk dag? Du kan ha denne luksusen allerede i dag. Smarte baderomsspeil vil la deg bruke de tv-strømmesidene du liker best. Velg fra de mest populære sidene og nyt fritiden sammen med Netflix, HBO Max eller Prime Video. Ingen hast – gi deg selv tid for å slappe av. Du fortjener det!

YouTube, Spotify eller Tidal? Uansett hvor du har lagret spillelisten med favorittsangene dine eller en podcast du ikke har tid til å høre blant alle dine gjøremål. Fra nå av vil du ha en sjanse til å ta igjen etterslep... i dusjen! Et speil med høyttalere er det beste valget for å slappe av, samle tankene og få igjen kreftene. Alt du trenger i ett produkt!

De ulike bruksområdene for smartspeilet

  • Livsstil - "Et interaktivt smartspeil er ikke bare et fasjonabelt tillegg men gjør også det daglige livet mye lettere. Se hvordan et LED- baderomsspeil vil gjøre livet hyggeligere for alle familiemedlemmene!
  • Barnerom - Et interaktivt speil hjelper å utforske verden og gjør læring av gode vaner hyggeligere! Inviter smartspeilet til livet til barnet ditt og la det utvikle sin kreativitet!

Se våre anmeldelser på 

Se mer