-5% kampanje med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Levering

Ledetid

5 - 20 arbeidsdager

Vi garanterer

Gratis levering

Følg ordren

Ordrestatus

Leveringsmetoder

Leveringsmann DPD

Leveringsmann GLS


Hvordan blir ordren gjennomført?
1

Produktforberedelse

Alle speil og skap vi tilbyr er produsert spesielt i henhold til din bestilling. Brede konfigurasjonsmuligheter gir frihet til å velge størrelse og ekstra tilbehør. Produksjonstiden avhenger av type produkt du velger – informasjonen oppgis alltid når du legger inn en bestilling. Forberedelser starter etter at betalingen er bokført.

2

Kvalitetskontroll

For å sikre den høyeste kvaliteten, verifiseres hvert laget produkt med tanke på funksjonalitet og visuelle utseende. Etter å ha bestått inspeksjonen, er produktet merket med en håndskrevet signatur fra kontrolløren, som bekrefter at produktet er i samsvar med ordren.

3

Ordreemballering

Etter å ha blitt kontrollert, går produktet til emballasjeavdelingen, hvor det er nøye forberedt for forsendelse. Takket være emballasjen som er støtbestandig og er motstandsdyktig mot eksterne forhold kan du være sikker på at du mottar ordren din i perfekt stand.

4

Forsendelse

Gratis, enkelt og sikkert internettbetalingssystem. Ettersom PayPal gjør netthandelen raskere, mer komfortabel og trygg for kjøpere, har den blitt den mest populære løsningen i verden. Du trenger ikke å ha en konto for å betale med kredittkort.

Se våre anmeldelser på 

Se mer