paypal
Viktig informasjon! Service, sending og produksjon fortsetter som vanlig. Bestillingene skal leveres i henhold til fristene som er oppgitt i butikken!

Levering


 

Gjennomføring av bestillingen

 
Leveringstiden omfatter både speilets produksjonstid og dets forsendelse. Vi gjør vårt ytterste for å sikre at de bakbelyste speil, som vi produserer, kommer til kunder så raskt som mulig.
 
Avhengig av det valgte speilet, tilbehør og størrelse - kan tid for produksjon være fra 13 til 22 arbeidsdager. Den eksakte leveringsdatoen spesifiseres individuelt i e-postmeldinger som informerer om gjennomføringstadiet.
 
Klargjøringen for transport av produktet og dets levering finner bare sted på hverdager. Hver pakke er forsiktig pakket i en forsterket pappeske. Dette garanterer levering i en upåklagelig tilstand!
 
Den nåværende bestillingsstatusen er synlig i bokmerke Min konto. Følg din bestilling fortløpende!

 


 

Levering og retur

 
Gratis levering er tilgjengelig for enhver bestilling. Verdien av bestillingen spiller ingen rolle, innkjøp av enhvert speil garanterer gratis forsendelse over hele landet.


   
Den ekstra tiden til å sende tilbakekallingserklæring fra avstandsavtalen begrenser på ingen måte din rett til å trekke seg av den.

 
 

Våre partnere