-5% kampanje med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Hall

5
Filtrering
Type rom - Hall ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Samling - Andes ✖

Vist 5 av 5 produktene

Speil-LED til hallen

Et LED-speil til hallen er et must-have i alle hjem! Uavhengig av rommets størrelse, må selv det minste veggspeilet være der. For å gjøre valget ditt enklere, har vi hos Artforma tatt vare på mange personaliseringsmuligheter.

 

Tilpass veggspeilet ditt til hallen

Dekorative speil til hallen gir deg hverdagskomfort. Rett før du forlater huset, kan du sjekke deg selv for å være sikker på at du ser fantastisk ut! Tilpass speilet ikke bare til dine behov, men også til rommets innredning.
I Artformas tilbud finner du dekorative speil til hallen i tre ulike størrelser, flere rammefarger, ulike lysfarger og tre farger på kroker! Du kan også velge et stort speil til hallveggen som måler opptil 100x140 cm. Hvis du har problemer med å velge eller tilpasse ledig plass, kontakt våre spesialister!
For folk som er kjent med teknologi kan vi tilby en berøringsklokke eller en Wi-Fi-stasjon! Takket være disse løsningene kommer du aldri for sent igjen, du kan raskt sjekke temperaturen ute og velge klærne dine i henhold til forholdene! For din komfort har vi sørget for at hallspeilet ditt kan konfigureres med en smarttelefon.

 

Moderne hallspeil – moteriktig og økologisk LED-belysning

 

Et moderne hallspeil skal ha en moteriktig LED-belysning som ser elegant ut, sikrer lave strømkostnader og belyser ansiktet på en jevn måte (derfor vil det være perfekt hvis du vil korrigere sminke).
Vil du ha et stort speil på hallveggen for å imponere gjestene dine? Ser du etter et praktisk og moteriktig kjøp? Du har kommet til rett sted! Sjekk Artformas tilbud og nyt moderne speils tidløse kvalitet.

Se våre anmeldelser på 

Se mer