-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Samsung

20
Smart Speilpanel - Det intelligente LED-speilet er mer enn bare et vanlig kjedelig baderomsspeil. En moderne løsning som fungerer som en personlig assistent på badet eller på soverommet, med mange funksjoner og konfigurasjonsmuligheter. Samsungs Smart Panel lar deg laste ned dine favorittunderholdnings-, livsstils- og treningsapper fra Play Butikken, som du bruker hver dag, for eksempel YouTube, Netflix, Spotify eller Disney+. SMART-speilet lar deg høre på din favorittmusikk, sjekke været og planlegge dagen din, noe som sparer tid og gjør det lettere å få tilgang til grunnleggende informasjon. Oppdag nye muligheter takket være de mange funksjonene som vil forbedre og variere oppholdet ditt på badet. Samsungs Smart Panel støttes av en spesiell penn designet for å forenkle rask betjening av det intelligente LED-speilet ditt.
Filtrering
Speilform - Runde ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Samling - PremiumLine ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på toppen av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Serie - Samsung ✖

Vist 20 av 20 produktene

Smart Mirror

Gjør hverdagen din enklere! Smartspeil er gode løsninger som fungerer ikke bare på badet, men også ved sminkebordet eller i garderoben. Et gang speil er også et flott alternativ. Dresspeil vil glede deg med kvaliteten på utførelse, energisparende LED-belysning og tilgang til de mest populære og nødvendige applikasjonene.

Alle applikasjoner på fingertuppene dine

Smarte dekorative speillegg alle dine favoritt iOS-apper for hånden. Fullfør en TV-serie du startet for lenge siden, lytt til et nytt album av favorittartisten din, se en interessant sminkeopplæring eller planlegg din daglige timeplan mens du pusser tennene. Baderomsspeil med belysning lar deg klare pliktene dine raskere og holde deg oppdatert. Smarte speil er bekvemmeligheten du fortjener!

Underholdning uten begrensninger

Favorittserien mens du tar et rolig bad etter en dag full av plikter? Du kan ha denne luksusen i dag. Smarte baderomsspeil lar deg bruke dine favorittstrømmetjenester. Velg blant de mest populære og nyt fritiden din med Netflix, HBO Max eller Prime Video. Ta deg god tid – gi deg selv tid til å slappe av. Du fortjener det!

Youtube, Spotify eller Tidal? Det spiller ingen rolle hvor spillelisten din med favorittsanger er eller podcasten du ikke har tid til mens du gjør de daglige gjøremålene dine. Fra nå av vil muligheten til å ta igjen være... en dusj! Speil med høyttalere er det beste alternativet for hverdagsavslapping, samle tankene og trekke pusten. Alt du trenger i ett produkt!

Ulike bruksområder for smartspeilet

  • Underholdning- det smarte speilet gir deg enkel tilgang til favorittapplikasjonene dine. Velg Speil med en Bluetooth-høyttaler for å nyte Spotify, YouTube eller Netflix – uten begrensninger!
  • Livsstil - den smarte interaktivt speil er ikke bare et fasjonabelt tilbehør, men også en betydelig hjelp i hverdagen. Sjekk hvordan et LED-baderomsspeil vil gjøre livet morsommere for alle husstandsmedlemmer!
  • Barnerom - et interaktivt speil hjelper deg å utforske verden og gjør det morsommere å lære gode vaner! Inviter Smart-speilet til barnets rom og la det utvikle kreativiteten sin!
  • Sport - takket være smarte funksjoner du vil forbedre holdningen din, du vil sjekke vekten og telle kalorier. Et speil med høyttalere sikrer en vellykket treningsøkt med favorittlydene dine. Føl gleden ved å trene i ditt eget hjem!
  • Frisørsalong - et speil for en frisørsalong bør være bidrar til en godt utført jobb, men gleder også øyet til en fornøyd kunde. Et moderne speil for en skjønnhetssalong er stil og komfort i ett!
  • Sminke- et sminkespeil vil gi deg mer enn bare muligheten til å surfe! Sjekk sammensetningene til produktene, bli kjent med de nyeste inspirasjonene og bruk dem i praksis med en gang. Smart kosmetikkspeilet er en garanti for komfort og ønsket effekt - hver dag!

Speil etter form

Speil etter type

Speil etter rom

Se våre anmeldelser på 

Se mer