-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Salong

17
Filtrering
Type rom - Salong ✖
Speilform - Runde ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Samling - Decor ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Speilretning - Vertikal ✖

Vist 17 av 17 produktene

Dekorative speil til stuen

ModerneLED-speiler en unik veggdekorasjon som ikke må brukes på badet eller hall. Speildekorasjoner brukes i økende grad i stuer, f.eks.Dekorative speil til stuenArtforma betyr forsikringen om høykvalitets materiale og funksjonalitet som letter daglig bruk av speilet. Velg en av stuespeilmodellene og nyt det nye utseendet til rommet ditt. Bli gal med formen og endre arrangementet i hjemmet ditt. Hvert bestilte speil er håndlaget og individuelt tilpasset kundens behov, noe som sikrer originalitet og perfekt passform til deres krav.

De mest populære modellene av dekorative speil

Vårt sortiment inkluderer både moderne dekorative speilså vel som klassiske. Riktig bruk av glassruter i stuer gir mange fordeler. Speil forstørrer rom visuelt og gir dem letthet. Speildekorasjoner er en god idé for å slippe mer lys inn i rommet. Men speilets rolle slutter ikke med det praktiske – et innrammet speil kan også være et dekorativt element som beriker rommet og gir det karakter. Velg en av de populære modellene av et stuespeil i uregelmessig form eller med en fargerik overflate.

Stuespeil – hvor skal det henges?

Fellesrom som tilbringer tid med familien er preget av en ganske veletablert ordning. For å bryte den klassiske utformingen av stuen, er det verdt å kjøpe et speil som kan ha mange bruksområder. Et stuespeil vil se best ut på en vegg uten annen veggdekorasjon. Da blir speileffekten mer merkbar. Speil vil fungere bra over skap. Hvis du vil tilføre litt eleganse til rommet, velg et speil over kommoden.

Speil til stuen som en sminkebord

Sminkebord med besiddelse er ekstremt praktiske for enhver kvinne som liker å ta vare på utseendet sitt. Har du et sminkebord, men mangler et godt opplyst speil, anbefaler vi å velge et speil fra vår kolleksjon. Takket være spesiell belysning vil du kunne bruke din daglige sminke nøyaktig og med glede. Ytterligere alternativer for å utstyre speilet vil komme godt med når du trenger å få et nærmere bilde. Belysning vil øke arbeidskomforten foran speilet, og ikke bare på badet – bare kjøp et enkelt skrivebord og et opplyst Artforma-speil.

LED-speil – belysning som vil forandre plassen din

Et speil med belysning er et praktisk og dekorativt element i interiørdesign, spesielt i minimalistiske arrangementer. Takket være sin funksjonalitet og estetikk kan det være et særegent punkt for et gitt rom. Ekstra speilbelysning vil gi rommet karakter og gjøre det mer vennlig og koselig. Et LED-speil med belysning kan være det perfekte valget for folk som verdsetter enkelhet, minimalisme og eleganse. Hvis du bestemmer deg for å plassere speil i stuen, kan du forvente at interiøret blir vakkert opplyst.

Dekorative speil til stuenmålstilt

En av de viktigste faktorene for kundene er muligheten til å justere dimensjonene på speilet til individuelle behov. Hver leilighet har forskjellige romoppsett, og derfor tilbyr vi våre kunder et skreddersydd dekorativt speil. Takket være dette kan du justere bredden og høyden på speilet til det spesifikke stedet det skal stå. Vi tilbyr ulike størrelser og typer speilruter, som gir en perfekt match til stilen og plassbehovet. Finn ut hvilke dimensjoner på speilet som passer best til interiøret ditt

Rundt speil for stuen

Runde speil er svært populære på grunn av deres allsidighet og tilgjengelighet i mange interiørstiler. Bruken av dem trenger ikke bare være begrenset til å oppfylle en praktisk funksjon, dvs. muligheten til å kontrollere rommets utseende, men det kan også være en dekorasjon av hele rommet. Dessuten, takket være den optiske utvidelsen av plass og refleksjon av lys, er runde speil et utmerket valg hvis du ønsker å lyse opp interiøret. Speil i runde rammer på stripe passer perfekt inn i skandinavisk og loftstilt interiør. De kan henges på veggen med fotorammer eller bilder, og skaper et originalt kunstgalleri.

Et rektangulært speil over kommoden

De kan henges enten i orientering vertikalt og horisontalt, noe som gjør at de kan tilpasses plassen på veggen og andre elementer i utstyret. Et horisontalt hengt speil vil fungere utmerket over en kommode, mens et vertikalt hengt speil vil være en ekstra interiørdekorasjon og lar deg vurdere hele figuren din. Rektangulære speil er også et ideelt dekorativt element i rom i industriell stil. En interessant løsning er å plassere et rektangulært speil i vertikal posisjon overfor vinduet. Takket være dette vil det imitere ekstra glass som gir inntrykk av gjennomsiktighet.

Decor Collection

Dekorative speil for stuen fra Decor-kolleksjonen er en unikt tilbud for de som leter etter ekte arrangementsperler. Innredningsprodukter utmerker seg med en fargerik ramme som du kan velge fra en rekke ferdige mønstre. Du finner blant dem: avantgarde geometriske motiver og litt mer delikate former. Vi er sikre på at du definitivt vil velge noe for deg selv. Dekorative speil til stuenfra Decor-kolleksjonen er eksempler på veggdekorasjoner i god smak.

Velg bryteren til LED-speilet

I hvert Artforma-speil kan du i tillegg velge baklysbryteren. Vi tilbyr to varianter å velge mellom. Den første er en berøringsbryter, som er en tradisjonell måte å skru på speilbelysningen i stuen. Den andre er en sensorbryter, som er en mye mer praktisk måte å slå på speilet med en hånds bevegelse. Hver knappevariant kan plasseres i den sentrale delen nederst, langs rammen eller på venstre side. Hvilket alternativ ville du valgt for deg selv?

Speil til stuen – vanlige spørsmål

Speil eller bilde i stuen?

Når du arrangerer stuen, husk på tilbehør som vil påvirke utseendet til rommet ditt positivt. Et av de mest valgte alternativene er et stort maleri på hovedveggen. Et like interessant alternativ til grafikk eller lerret er imidlertid et stuespeil. Speil for stuen lar deg visuelt forstørre et lite interiør, og når de henges på motsatt side av vinduet, lyser de det effektivt opp. I en stor stue kan du bruke rammer for å koble et bilde med et speil. Til dekorasjon kan du bruke belysningselementer som lyser opp refleksjonen din og rommet du er i.

Hvordan velge et speil til stuen ?

Speil for stuen bør matche den generelle stilen på rommet ditt. Størrelsen deres avhenger av størrelsen på stuen og andre dekorasjoner på veggen. Det populære stuespeilet har rektangulær form - du kan henge det over sofaen eller over en kommode med bøker. Velger du et speil med LED-belysning, vil du få en ekstra lyskilde på avslapningsstedet.

Speil i stuen - i hvilken høyde skal det henges?

Et speil for stuen bør plasseres på et sted hvor du har lett tilgang og, ikke minst, hvor du tydelig kan se hele figuren av husstandsmedlemmene. Du kan plassere et stort, rektangulært speil med LED-bakgrunnsbelysning over sofaen. Et tilbehør som henger på en smal vegg vil jevne ut proporsjonene i stuen. Du kan henge et høyt og avlangt speil på en fri vegg mellom vinduene. Dette er en fin måte å dra nytte av naturlig lys mens du prøver hele figuren.

Hvor kan man kjøpe et speil til stuen?

Moderne speil til stuen med bruk av teknologiske nyvinninger finner du i Artformas tilbud. I det multifunksjonelle stuespeilet kan du justere intensiteten og typen lys, og det dekorative LED-belysningspanelet vil skape en koselig atmosfære i stuen. Butikkens tilbud inkluderer sirkulære speil og rektangulære modeller. Du kan velge en dekorativ ramme for speilene dine som vil dekorere interiøret ditt på en original måte, og legge til stil og unik eleganse.

Speil etter form

Speil etter type

Speil etter rom

Se våre anmeldelser på 

Se mer