-5% kampanje med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Speil Runde

92
Runde speil fra Artforma er både funksjonelle tilbehør og stilige innslag som vil gi interiøret ditt en original karakter. Formen deres tilfører rommene delikatesse og raffinement, noe som gjør dem mer koselige og harmoniske. Runde speil passer perfekt i ethvert rom, fra badet til stuen. Ved å velge runde speil med belysning sikrer du deg ikke bare en praktisk dekorasjon, men også en ekstra lyskilde.
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Type rom - Hall ✖
Type rom - Salong ✖
Type rom - Spisestue ✖
Speilform - Runde ✖
Speilform - Asymmetriske ✖
Samling - AmbientLine ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - Decor ✖
Samling - Farget ✖
Samling - Speil Hengende ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖

Vist 45 av 92 produktene

Runde speil for interiøret ditt

De runde LED-speilene med strømlinjeformede former vi tilbyr er ikke bare et praktisk element i baderomsutstyret ditt, men også et unikt dekorativt tillegg som vil få rommet ditt til å skille seg ut. Artforma speil er laget av glass av høyeste kvalitet, som sikrer ikke bare funksjonalitet, men også holdbarhet i årevis. Vi oppfordrer deg til å gjøre deg kjent med modeller fra fire kolleksjoner: AmbientLine, PremiumLine, Decor og Kolorowe.

LED-belysning i speilet

Belysning LEDi speilet spiller flere viktige roller. Det sikrer tilstrekkelig belysning av ansiktet under skjønnhetsbehandlinger. Viktigere, det forbedrer det estetiske aspektet av interiøret ditt, og legger til stil og eleganse til det. Speil med LED-belysning vil fungere godt i nesten alle rom, uansett størrelse. Ved å velge etrundt speil kan du være sikker på at baderomsopplegget blir moderne.LED-belysningi speilet er energibesparende, så det krever ikke hyppig utskifting av lyskilden.

Speil med de dimensjonene du trenger

Vårt merke sine produkter har fordelen av å kunne velge størrelse. Vi behandler hver ordre individuelt og skreddersyr den til kundens forventninger. Bruk konfigurasjonspanelet og match speilet til leiligheten din. Vårt utvalg inkluderer ulike former for speil, som runde, firkantede og rektangulære. Hvilken vil du velge?

Ønsket form – runde LED-speil

Runde speilser veldig stilige og elegante ut. De er fasjonable og gir sjarm til ethvert rom de er installert i. Den avrundede formen gir den letthet og subtil sjarm, noe som gjør at den passer perfekt inn i ulike interiørstiler. På grunn av det faktum at det runde speilet er universelt, kan det brukes til å dekorere et bad, soverom, hall eller stue. Et rundt speilvil absolutt tilføre interiøret en tone av eleganse og stil, og samtidig oppfylle sin praktiske funksjon, og gi en perfekt refleksjon i speiloverflaten.

Et sted hvor du kan henge et rundt speil

Runde LED-speilmed avrundede former er ekstremt universelle og kan brukes på forskjellige steder. For eksempel på badet fungerer de som et perfekt opplyst rom under morgen- og kveldspleieritualer. Runde speilvil diversifisere plassen i garderoben din og gi den elegant og eleganse. Med et slikt speil vil du like å lage hverdagsstilene dine. Et dekorativt speil med en karakteristisk ramme kan bli en ekte dekorasjon av spisestuen eller stuen din. Et speil hengt på veggen forstørrer alltid rommet optisk og gjør det lysere.

AmbientLine Collection

Runde speil som du finner i AmbientLine-kolleksjonen, utmerker seg ved sin kombinasjon av god smak og dekorativ eleganse. Belysning av runde speil får dem til å virke optisk større. Det karakteristiske elementet i denne kolleksjonen er det diffuse lyset som kommer fra baksiden av speilet og faller på veggen. Dette er en perfekt løsning for folk som foretrekker atmosfærisk belysning uten dens sterke glød rettet direkte mot speilbrukeren.

PremiumLine Collection

PremiumLine Collection tilbyr runde speilsom vil introdusere en helt ny kvalitet til innredningen av badet ditt. PremiumLine-serien inkluderer hele 19 speilmodeller i ulike størrelser, slik at du enkelt kan tilpasse produktet til dimensjonene på rommet ditt. Runde speil er nøye utformet slik at bakgrunnsbelysningen faller på personen som står foran dem, og gir optimale forhold for å utføre hverdagslige aktiviteter foran speilet, som barbering eller sminke. Speilene fra PremiumLine-kolleksjonen bruker innovative løsninger som gjør at lyset kan fokuseres på personen foran speilet, noe som påvirker brukskomforten positivt.

Colorful Collection

Mirror Collection Kolorowa tilbyr produkter med unike design som vil legge til en elegant og moderne stil til stuen eller kontoret. Ved å velge etrundt speilfra denne serien kan du velge farge på overflaten, som er en innovativ måte å dekorere interiøret på. Takket være tilgjengeligheten av forskjellige farger, kan du perfekt matche veggdekorasjonene til stilen på rommet og dine preferanser. Runde speil kan henges i praktisk talt alle rom og ser mest imponerende ut i farger som står i kontrast til rommet de befinner seg i.

Dekorsamling >

Runde LED-speil fra Decor-kolleksjonen er en ekte galskap med design og funksjonalitet av høyeste kvalitet. Denne samlingen ble laget for ekte elskere av kunst og uvanlige dekorasjoner som hever standarden på interiøret. Ved å velgeet rundt speilfra designpaletten, er du sikker på å oppnå en fantastisk effekt. Den dekorative fineren gir ikke bare et unikt utseende, men beskytter også speilet mot skader og høy luftfuktighet på badet. Velg ikke-standardløsninger og nyt deres helt friske utseende.

Større funksjonalitet for hverdagen

Hvem sa at et speil bare må oppfylle sine felles formål? funksjoner og være et trivielt element i baderomsinnredningen din? Vi oppfyller forventningene til kundene våre og produsererbaderomsspeilsom er utstyrt med tilleggselementer som øker komforten ved bruken. Kan du forestille deg behagelig beroligende musikk som spilles på badet mens du tar et bad? Rundt speil ArtForma med Bluetooth-høyttaleralternativ kan gi deg hyggelige opplevelser som du bare har drømt om før!

Rundt speil med et kosmetisk speil inni

Hvis du har problemer med å tegne en perfekt linje på øyelokket ditt, trenger du ikke bekymre deg lenger. Vi har en løsning for deg i form av et kosmetisk speil integrert med LED-baderomsspeiloverflaten, som forstørrer bildet opptil tre ganger. Takket være dette vil sminken din alltid være perfekt, og morgenansiktspleien din vil være rask og effektiv. Dette er en liten gadget som vil gjøre hverdagen din enklere og morsommere.

Runde speil - vanlige spørsmål

Hva slags belysning for et rundt speil?

Du kan tenne et rundt speil fra Artforma på flere måter. Den mest praktiske løsningen er et speil med LED-belysning. Dette er et valg som vil lyse opp ansiktet og figuren, samt lysne opp veggen rundt speilet. Du kan velge varmt, nøytralt eller kaldt lys til speilet. Du finner lyspanelet langs hele kanten av speilet eller i utvalgte deler av det. Et bredt utvalg er en sjanse til å designe drømmebadet.

Rundt eller rektangulært speil?

Størrelsen og størrelsen på speilet avhenger av størrelsen på badet og annet tilbehør som fyller rommet. Velg et rundt speil for et lite bad, ferdig i en minimalistisk stil. Artforma-tilbehøret er designet for bad med uvanlige former, med skrå vegger eller eklektisk interiør med sjel. Et rektangulært speil som dekker hele veggen vil optisk forstørre interiøret ditt og la deg utnytte plassen over servanten optimalt.

I hvilken høyde bør en rundt speil henges?

Hvis du vil se hele kroppen i speilet ditt, bør det runde speilet henge noen centimeter over toalettbordet eller vasken. Du kan også enkelt plassere det sirkulære speilet på veggen, i øyehøyde. Et speil plassert på denne måten vil gjøre det lettere å påføre sminken eller ta morgentoalettet. Som et ekstra utstyrselement, velg et pent kosmetisk speil eller en hylle for kosmetikk. Et slikt sett vil være en funksjonell og estetisk løsning, og favorittkosmetikken din vil alltid være tilgjengelig.

Hvor kan man kjøpe runde LED-speil?

Hos Artform finner du et rundt LED-speil i mange moderne modeller. Tilbudet inkluderer runde speil med flere typer diametre og ulike lysfarger. En viktig fordel med speil er en berørings- eller sensorlysbryter, samt muligheten til å kontrollere enheten ved hjelp av en fjernkontroll eller en Wi-Fi-applikasjon. For musikkelskere er det mulighet for en innebygd Bluetooth-høyttaler. Ulike speilavslutningsstiler og en varmematte som forhindrer fordampning garanterer at LED-speilet fra Artforma tilbyr den høyeste brukskomforten.

Speil etter form

Speil etter type

Speil etter rom

Se våre anmeldelser på 

Se mer