-5% kampanje med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Speil Asymmetriske

59
Uregelmessige LED-speil er en innovativ tilnærming til belysning og interiørdekorasjon. Deres organiske former, som minner om naturlige former, bringer friskhet og dynamikk til ethvert rom. De lyser ikke bare opp rommene, men skaper også fascinerende lyseffekter som fanger blikket. Organiske uregelmessige speil er et flott alternativ til standardspeil, da de introduserer et element av overraskelse i interiøret.
Filtrering
Speilform - Asymmetriske ✖
Samling - Decor ✖
Samling - Farget ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖

  • 1
Vist 45 av 59 produktene

Originale speil for interiøret ditt

Du liker ikke kjedsomhet og verdsetter avantgarde interiørdesignløsninger? I så fall vil Artformas uregelmessige speil imponere deg. Vi har 120 modeller av originale og unike speil, som du kan tilpasse ved å velge de riktige funksjonene. Uregelmessig formede speil dominerer blant de ekte edelstenene. De er oftest valgt av ekte kjennere av smakfullt og moderne interiør som støtter nye arkitektoniske trender. Sjekk ut tilbudet vårt og velg en luksuriøs speildekorasjon til hjemmet ditt.

LED-belysning i speilet

Alle uregelmessige speil Vårt tilbud har LED-belysning. Den har en dekorativ og praktisk funksjon fordi den letter grunnleggende omsorgsaktiviteter. LED-belysning vil absolutt bli verdsatt av kvinner som liker å ta vare på utseendet sitt og bruke sminke hver dag. Et speil med LED-belysning er en fantastisk interiørdekorasjon fordi det ikke bare gir et perfekt estetisk inntrykk, men også utgjør en ekstra lyskilde.

Lysfarge og kraft - hvilken velger du ?

I speilkonfigurasjonspanelet kan du justere lysfargen etter dine preferanser. Den nøytrale fargen på lyset anbefales på grunn av dens universalitet - den passer til de fleste interiørdesign. Hvis du foretrekker varmere lys, velg LED-belysning med 3000K skjerm. Den er skånsommere for øynene, noe som kanskje er spesielt viktig på barnerom. For folk som foretrekker kjøligere farger, foreslår vi å velge kald hvit LED-belysning med en effekt på 7000K eller høyere LED-belysning fra den kjente produsenten Philips.

Uregelmessig formede speil

Ingenting tiltrekker seg oppmerksomhet som originalt og sofistikert tilbehør. Vi kan gjøre denne drømmen til virkelighet og lage deguregelmessig formede speilsom du aldri har sett før. Den originale formen lar deg lage et interessant arrangement som vil uttrykke din individuelle stil og smak. Speildekorasjon kan være en dekorasjon av et minimalistisk rom eller passe perfekt sammen med mer ekstravagante arrangementer meduregelmessige former. Et uregelmessig speil er et utmerket valg for folk som verdsetter originalitet og ønsker å bringe litt avantgarde til leiligheten sin.

Uregelmessig formede speil på badet

Baderomsspeilkommer vanligvis i tradisjonelle former som rektangel, firkantet eller ovalt. Hvis dette ikke er din stil, kan du enkelt velge en mer dristig form for speiloverflate. Et speil med uregelmessig form vil fungere best på et bad hvor det er stor plass til ulike eksperimenter. En slik dekorasjon kan optisk forstørre rommet og belyse det, takket være lysrefleksjonene som reflekterer fra overflaten. Dette er spesielt viktig i mindre rom, der hver mengde lys er verdifull.

Speilbryter - velg type

Du lurer kanskje på hvordan vår opplyst speilene. Vel, de er utstyrt med spesielle brytere: berøring, sensor eller Smart Switch. De to første av dem lar deg slå på speilet manuelt. Det intelligente alternativet for å slå på bakgrunnsbelysningen fungerer fra Wi-Fi-applikasjonen eller en spesiell fjernkontroll. Dette er en veldig praktisk løsning som vil bli verdsatt av elektronikkeksperter. Før du bestiller et speil, er det verdt å vurdere hvilket alternativ som vil være mer praktisk for alle husstandsmedlemmer.

Ekstra glasshylle for lite tilbehør

Hvis du fortsatt mangler plass til småtilbehør eller bare liker å ha ting for hånden, velg en glasshylle til speilet ditt. Takket være det vil du spare mer plass i møbelskap og dermed dekorere veggen. Få mest mulig ut av plassen rundt deg og nyt ekstra plass til pleieproduktene dine. Glasshyller under speilet passer perfekt inn i moderne trender og beriker estetikken til badet ditt. Glassoverflaten introduserer også en elegant stil.

Bluetooth-høyttaler som tilleggsutstyr til speilet

Det er ikke uten grunn at badet blir valgt som det rommet i huset hvor det er den enkleste måten å hvile, roe ned og slappe av. Ønsker du å gi badet ditt en ny dimensjon, velg et uregelmessig speil med mulighet for innebygd høyttaler. Kablene er smart skjult, så de forblir usynlige. Du kobler til høyttaleren via Bluetooth på telefonen. Gjør badet ditt om til et SPA-sted hvor du kan slappe av takket være de beroligende lydene av musikk som kommer fra et moderne speil.

Orientering av speilet med uregelmessige former

Uregelmessige speiltil tross for sin unike form, kan finnes i forskjellige retninger. Sjekk ut alle forslagene vi har utarbeidet spesielt for deg. Takket være vår mange års erfaring er vi i stand til å forstå behovene til våre kunder, og det er derfor vi har utviklet originaleirregulære speilsom vil gi rommene dine en unik og unik stil. Dette speilet er utstyrt med LED-belysning og et bredt utvalg av tilbehør, som lar deg tilpasse det til dine behov og preferanser.

Speil fra Colorful-kolleksjonen

Speil med uregelmessige former fra Kolorowe speilkolleksjonen er produkter med et originalt design. Takket være dem vil du bringe en moderne og elegant stil til stuen eller kontoret. Når du velger et uregelmessig speil fra denne serien, kan du velge fargen på overflaten, som er en innovativ måte å dekorere interiøret på. Med ulike farger å velge mellom, kan du matche speilet perfekt til stilen i rommet og dine preferanser. Det er et designelement som vil endre utseendet til hjemmet ditt fullstendig.

Uregelmessige speil fra Decor-kolleksjonen

Det uregelmessige speilet fra Decor-kolleksjonen er en ekstraordinær kombinasjon av kunst og funksjonalitet. Takket være utvalget av mønstre og materialer av høy kvalitet, er det et ideelt valg for folk som liker unike interiørløsninger. Uregelmessig formede speil fra Decor-serien vil garantert vekke interesse og beundring hos gjestene dine. I tillegg til den originale designen, er det også verdt å være oppmerksom på at fineren beskytter speilet mot fuktighet og skader. Oppdag nye dimensjoner ved design.

Speil etter form

Speil etter type

Speil etter rom

Se våre anmeldelser på 

Se mer