-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Speil Decor

157
Dekorative speil kjennetegnes av unike flerfargede rammer som er en dekorasjon i seg selv. De unike mønstrene på speilene gjør rommene dekorert med dem til en oase for elskere av kreative interiører. Takket være mangfoldet av tilgjengelige design og former, kan dekorative speil med LED-belysning fra Artforma erstatte et maleri eller en plakat og bli hoveddekorasjonen på veggen.
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Type rom - Hall ✖
Type rom - Salong ✖
Type rom - Spisestue ✖
Speilform - Runde ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Speilform - Oval ✖
Speilform - Asymmetriske ✖
Samling - AmbientLine ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - Decor ✖
Samling - Farget ✖
Samling - Retro ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Speilretning - Vertikal ✖

Vist 45 av 157 produktene

Dekorative speil

Speil har i tillegg til sin praktiske funksjon å observere sin egen refleksjon eller belyse rommet, også en dekorativ funksjon. Det er et praktisk interiørdesigntilbehør, uten hvilket det er vanskelig å forestille seg hvilken som helst leilighet eller hus. Dekorative speiler absolutt et element som kan endre utformingen av ethvert interiør. Både hjemme og på arbeidsplassen har speil ikke bare en praktisk, men også en estetisk funksjon. Denne løsningen har mange fordeler og kan enkelt diversifisere hjemmet ditt, spesielt hvis du bruker moderne speil utstyrt med LED-baklys.

Dekorative speil – fordeler med en slik løsning

Den desidert største fordelen dekorative speil gir, er at de utvider plassen. Takket være refleksjonen av omgivelsene gir disse speilene inntrykk av en større plass, noe som er spesielt nyttig i små rom. Lyset som reflekteres i speilet gir også lysstyrke og plass i mørke og mørke rom. Takket være refleksjon av lys kan disse speilene lyse opp mørke hjørner og rom, noe som er spesielt gunstig i rom uten tilgang til naturlig lys.

I tillegg er dekorative speil et element som diversifiserer interiøret, kan utfylle hele arrangementskonseptet. Dekorative speil kan lages i ulike former, størrelser og stiler, noe som gjør at de kan passe inn i ulike interiører. De kan være enkle og minimalistiske eller dekorert med utskårne rammer, krystaller eller andre dekorasjoner. På grunn av at disse speilene er både funksjonelle og dekorative, kan de være midtpunktet i rommet og tiltrekke seg oppmerksomhet.

Dekorativt speil - hva bør man være oppmerksom på når man handler?

Dekorative speil er perfekte dekorative tilbehør som kan brukes i alle rom. Det er imidlertid viktig å velge speil som matcher stil og interiørdesign, f.eks vil speil med klassisk og dekorert ramme passe perfekt inn i klassisk interiør, og speil med moderne design vil fungere godt i rom innredet i moderne stil. Det finnes også eklektiske rom hvor du kan kombinere ulike stiler. Det er også viktig å orientere dekorative speil riktig - i høye rom er det verdt å bruke horisontalt plasserte speil for å gi inntrykk av en større plass, mens i lave rom vil vertikalt plasserte speil være bedre fordi de vil forlenge rommet.

Når du skal velge plass på veggen for et dekorativt speil, er det viktig å huske at hovedfunksjonen er å reflektere bildet. Derfor bør du ikke plassere speilet på steder hvor refleksjonen vil være ugunstig eller kaotisk, f.eks. nær en dør, en stolpe eller andre lite attraktive arkitektoniske elementer. Et dekorativt speilkan imidlertid brukes ikke bare til å vise, men også til å dekke. De brukes ofte til å dekorere uutviklede vegger, noe som gir rommet dybde og eliminerer inntrykket av tomhet. Dekorativt speil vil også fungere godt på steder der det er uregelmessige veggfremspring, da de skånsomt skjuler dem.

Det er mange andre ideer for å plassere et speil på veggen, som f.eks. plassen over sofaen i stuen, over sengegavlen på sengen eller en speilvegg i gangen. Alt avhenger av din kreativitet og dekorative behov i et gitt rom.

Dekorative speil i LED-versjonen - innovasjon til en god pris

Speil - begge deler klassisk og moderne – de er elegante dekorasjoner som ikke trenger å være utelukkende funksjonelle. De kan også være et dekorativt element som tiltrekker seg oppmerksomhet takket være deres speilegenskaper. På denne måten er speil en utmerket dekorasjon for ulike interiørstiler, takket være det store utvalget av forskjellige former og fasonger som tilbys av moderne modeller.

Hvis du er ute etter en moderne, funksjonell og samtidig dekorativ løsning, er det verdt å vurdere å kjøpe et rektangulært speil. utstyrt med LED-belysning, og vurder også en løsning med smarthusfunksjon. Dette produktet kombinerer tradisjonelle speilfunksjoner med innovativ teknologi, som lar deg bruke mange nyttige funksjoner som gjør hverdagen enklere. Takket være dette, mens du organiserer garderoben din, kan du samtidig nyte favorittserien din eller musikken fra populære strømmeplattformer som Spotify, Apple Music eller Tidal. Dette vil helt sikkert gjøre dine daglige aktiviteter enklere og mer behagelig å bruke.

Bruk av et LED-speil på badet lar deg se refleksjonen din nøyaktig fra alle sider og i ulike lysforhold. Et slikt dekorativt speil lar deg spare verdifull plass, spesielt i mindre rom. I hallen vil slik dekorasjon legge til eleganse og modernitet, og delikat belysning vil skape en hyggelig atmosfære.

På soverommet vil speil med LED-belysning gi subtil belysning som fremmer avslapning og hvile. Ved å justere lysintensiteten kan du justere belysningen til dine individuelle behov. I stuen er på sin side LED-speil med belysning et originalt dekorativt element som gir interiøret en unik karakter. De kan brukes til å fremheve spesifikke sittehjørner eller for å skape interessante lyseffekter eller ganske enkelt for å gi interiøret en spesifikk, koselig karakter som vil oppmuntre deg til å bruke det gitte interiøret.

Du kan finn moderne dekorative speil på Artforma

Hvis du planlegger å forbedre garderoben, badet, soverommet eller stuen og ønsker å finnedekorative speilmed LED-belysning er det verdt å besøke Artformas nettside. pl. Dette er en butikk som tilbyr en rekke modeller i forskjellige former og størrelser som passer perfekt til interiøret ditt og legger til en moderne stil. LED-speiltilbys av Artforma er ikke bare dekorative elementer, men også praktiske løsninger som vil øke funksjonaliteten til leiligheten din avhengig av dine preferanser og behov.

Speil etter form

Speil etter type

Speil etter rom

Se våre anmeldelser på 

Se mer