-5% kampanje med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

LED-skap

20
Med Artforma LED-skap trenger du ikke å frata deg muligheten til et moderne speil på badet ditt. Et praktisk skap fungerer både som et LED-opplyst speil og et sted hvor du kan oppbevare de mest nødvendige tingene til daglig bruk. Et stort utvalg av modeller og farger og muligheten for å velge en to-dørs eller tre-dørs versjon vil tillate deg å velge det perfekte skapet for ditt bad.
Filtrering
Samling - Lily ✖
Samling - Lisa ✖
Samling - Emily ✖
Samling - Emma ✖
Samling - Sofia ✖
Samling - Sarah ✖
Antall dører - 2-dørs ✖
Antall dører - 3-dørs ✖
Antall dører - 1-dørs ✖

Vist 20 av 20 produktene

Baderomsskap

I et bad som er brukervennlig og innredet i en moderne stil, er baderomsskap et essensielt utstyrselement. De er perfekte for oppbevaring av kosmetikk, kjemikalier, rengjøringsprodukter og håndklær. Baderomsmøbler av god kvalitet kan gjøre dine daglige forberedelser mye enklere og bidra til å holde badet ditt ryddig. Et baderomsskap med speil vil også være en flott løsning for ethvert bad.

Praktiske baderomsskap med speil, som er tilgjengelig i vår nettbutikk, er svært funksjonelle og passer for både små og store bad. De er en fin måte å spare plass på. De kan lages i en moderne eller tradisjonell stil, og deres slitesterke materialer og kreative kombinasjoner passer godt sammen med et gjennomtenkt konsept for baderomsarrangement.

Baderomsskap - en måte å optisk større interiør.

Å kjøpe nye baderomsmøbler er aldri en enkel oppgave. Det er ikke bare trender eller kjøpers personlige preferanser som er viktige her. Rent praktiske aspekter er også viktige når det kommer til baderomsinnredning, som sparing av lagringsplass eller kapasitet på møblene. Derfor bør baderomsskap ikke bare være en fryd for øyet, men fremfor alt praktisk. En slik løsning er absolutt baderomsskap med speil, som ikke bare vil gjøre det lettere for deg å lagre ting, men også tillate deg å installere et ekstra speil på badet, uten å måtte ta opp en vegg. p>

Et baderomsskap med speil er også et ideelt alternativ for små bad, som visuelt naturlig forstørres takket være speil. Når du kommer inn på et bad utstyrt med flere speil, vil du få inntrykk av en større plass. Slike installasjoner gir også mulighet for en helt ny oppfatning av selve rommet, noe som gjør det mindre klaustrofobisk og mer behagelig å bruke. Så uansett om du velger LED-speil ellerbaderomsskap med speil, vil denne løsningen fungere perfekt på badet ditt.

Baderomsskap med speil — hva bør du være oppmerksom på når du handler?

En av de viktigste faktorene som bestemmer kjøpet av et gitt produkt er kvaliteten på dets utførelse. Situasjonen er ikke annerledes med møbler. Når du skal ordne et bad, husk at i tillegg til å se stilig ut, må møblene også være praktiske og funksjonelle. Riktig utvalg av baderomsskap er derfor avgjørende for å skape et komfortabelt og ryddig rom. Før du bestemmer deg for å kjøpe skap, bør du vurdere behovene til alle husstandsmedlemmer og tilpasse møblene til deres forventninger. Du bør ikke bare ledes av utseende eller pris, for det som virker vakkert og billig vil ikke nødvendigvis oppfylle kravene våre.

Når du velger baderomsmøbler, vær oppmerksom på materialers motstand mot fuktighet og beskyttelse av håndtak. mot rust. Før du foretar et kjøp, er det også verdt å vurdere om overflaten på møblene er utsatt for skade, om den lett riper og om det vil kreve overdreven arbeid å holde den ren. Situasjonen er lik når det gjelder tilbehør som LED baderomsspeil, som må være laget av materialer av høyeste kvalitet. Takket være dette kan du være sikker på at dineLED-speilvil fungere i mange år. I vår butikk finner du kun utprøvde produkter av høyeste kvalitet som vil takle fukt perfekt.

Badskap med speil - hvilke av dem er mest praktiske?

Vår butikk tilbyr møbler i ulike stiler, dimensjoner og formål, som lar deg velge riktig modell i henhold til dine individuelle behov. Spesielt er det verdt å ta hensyn til smale skap, utstyrt med romslige hyller, solide håndtak og fronter lukket med materiale av høy kvalitet. Alle skap i denne kategorien er utstyrt med speil. Baderomsskap, eller i det minste noen av modellene deres, har også en åpen hyllesone hvor du kan plassere dekorative gjenstander. Beggebaderomsskap med speiler tilgjengelig i moderne og klassiske stiler, og variasjonen av høyder lar deg lage interessante komposisjoner som tar hensyn til alle nødvendige baderomsartikler. På et lite bad vil et smalt, hengende eller stående baderomsskap være perfekt, da det lar deg spare plass på gulvet. Et baderomsskap med speilhengende over vaskemaskinen er også en veldig praktisk løsning, som lar deg oppbevare vaskemidler og tørketilbehør.

Baderomsskapene vi tilbyr utmerker seg ved sitt moderne design. former, noe som gir dem et minimalistisk og futuristisk design. Et slikt baderomsskap med speil er derfor perfekt for elskere av innovative løsninger innen interiørdesign. For folk som verdsetter klassiske former, har vi også utarbeidet et forslag til baderomsskap med et dekorativt speil med rike dekorasjoner. Takket være et bredt spekter av farger og stiler - fra moderne og minimalistisk til klassisk - er vårebaderomsskap det beste valget for enhver smak og preferanse.

Baderomsskap - du finner en praktisk og estetisk bare i vår butikk

I vår nettbutikk tilbyr vi en rekke baderomsskap i ulike størrelser og funksjoner som lar deg lage en unik, elegant og funksjonelt interiør. De stående, høye og hengende skapene som er tilgjengelig hos oss, gir til tross for sin lille størrelse mye oppbevaringsplass. Våre baderomsskap med speil utmerker seg ved sitt moderne, slitesterke design og materialer av høy kvalitet. De har moderne, solide håndtak og former som vil møte behovene til elskere av både moderne og klassiske løsninger. Vårt tilbud inkluderer baderomsskap i fasjonable, varierte farger som enkelt kan matches til innredningen på rommet ditt. Vi tilbyr praktiske hvite skap, trelignende skap og skap som kombinerer disse to fargene i ett møbel.

Speil etter form

Speil etter type

Speil etter rom

Se våre anmeldelser på 

Se mer