-5% kampanje med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Speil Ovale

16
Opplyste LED-speil i ulike former for badet ditt. Vi tilbyr runde, firkantede, rektangulære, avrundede og ovale LED-speil. Velg den perfekte formen som vil understreke det unike arrangementet av interiøret ditt.
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Speilform - Oval ✖
Samling - AmbientLine ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - Farget ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Speilretning - Vertikal ✖

Vist 16 av 16 produktene

Moderne ovale speil som vil forandre rommet ditt

Vil du endre innredningen av interiøret ditt og gi det et litt annerledes, ekstravagant utseende? Start med tilbehør og velg detovale speiletArtforma, som vil forandre leiligheten din fullstendig. Vårt tilbud inkluderer dekorative speil i ulike former. De uvanlige er spesielt populære. Ovale speil medLED-belysninggaranterer øynene dine en perfekt estetisk opplevelse. Velg den modellen som passer best til stilen til interiøret.

LED-belysning for speilet ditt

Speil med LED-belysning strong> det er ikke bare en praktisk løsning, men også et dekorativt element som tilfører stil og eleganse til hele rommet. Det ovale speilet er spesielt populært på grunn av det moderne utseendet. LED-belysning sikrer riktig ansiktsbelysning under pleieaktiviteter. Dessuten er den veldig energieffektiv. På denne måten er ovale speil med bakgrunnsbelysning ikke bare et praktisk, men også et økologisk valg for badet ditt.

Ikke-standard former

Ovale speiler definitivt et dristig skritt mot å arrangere et ikke-standard interiør. Hvis du ikke liker kjedsomhet og leter etter innovative dekorative løsninger, velg et ovalt speil som vil glede gjestene dine. Vårt tilbud inkluderer produkter med vertikal eller horisontal orientering. Husk at ovale horisontale baderomsspeil vil kreve mer plass på veggen. De vil se best ut i et rom med stor plass, takket være at speilet ikke vil forsvinne i bakgrunnen, men vil bli skikkelig eksponert.

Mulighet for å velge dimensjoner på speilet 

Ovale speilmål er en ideell løsning for folk som verdsetter originalitet og unike løsninger i interiøret. Takket være muligheten for å velge passende dimensjoner og type speiloverflate, kan de matches perfekt til leilighetens individuelle behov og stil. Ovale speilfår eleganse og tidløs karakter, og introduserer et subtilt preg av luksus til ethvert interiør. Den ovale formen på speilet er perfekt for et bad, soverom eller stue, avhengig av størrelse og stil.

Hvilket rom passer et ovalt speil inn i?

Ovalt speilkan passe inn i forskjellige rom, avhengig av stilen og den dekorative funksjonen du vil gi det. På badet kan etovalt speilse bra ut over vasken, spesielt hvis det er et mindre speil som ikke tar for mye plass. På soverommetet ovalt speilkan være et interessant dekorativt element over toalettbordet eller kommoden. I stuen kan den tilføre stil og eleganse hvis den er riktig tilpasset resten av innredningen. Husk at det er du som bestemmer innredningen av interiøret ditt.

Speil fra AmbientLine-kolleksjonen

AmbientLine-kolleksjonen tilbyr ovale speil som er preget av elegant design og raffinert stil. Takket være belysningen plassert rundt omkretsen av speilet, virker dette elementet visuelt større. Et karakteristisk trekk ved kolleksjonen er det diffuse lyset som kommer fra baksiden av speilet og lyser opp veggen og skaper en atmosfærisk atmosfære. Dette er en ideell løsning for folk som foretrekker subtilt lys som ikke er rettet direkte mot brukeren av speilet.

Speil fra Kolorowe-kolleksjonen

Kolorowe speilkolleksjon inkluderer uvanlige mønstrede produkter med elegant og moderne stil. Et karakteristisk trekk ved disse produktene er et tilleggsalternativ som lar deg velge fargen på ruten. Det er en innovativ måte å dekorere innovativt interiør dominert av de mest moderne kombinasjonene av arkitektoniske stiler. Ved å velge et speil med favorittfargen din, kan du være sikker på at ingen vil gå forbi det likegyldig. Ovale speilfra Colored-kolleksjonen vil endre rommet rundt deg betraktelig.

Varmematte, dvs. beskyttelse av speilet ditt

Badet er et rom hvor glassflater på grunn av høy luftfuktighet ofte dugger til. Vi vet en måte å unngå denne effekten på. Når du kjøper et ovalt speil, utstyr det med en ekstra varmematte. Den kommer i ulike størrelser – fra minimum 20 × 30 cm til maksimalt 40 × 60 cm, avhengig av størrelsen på speilet og andre elementer som begrenser overflaten på glasset. Når du slår på varmematten, forsvinner dampen raskt, og gir deg et klart bilde. Enheten er enkel å bruke og styres ved hjelp av en ekstra berøringsbryter.

Glasshylle som et tilleggselement

Optimal bruk av plassen er avgjørende, uansett om badet ditt er lite eller du bare vil ha mer plass til å oppbevare små tilbehør. Vi tilbyr glasshyller med kromhåndtak som perfekt komplementerer speilet ditt og lar deg enkelt oppbevare kosmetikk. Glasshyllen er laget av et solid og ekstremt slitesterkt materiale som er motstandsdyktig mot mekaniske skader. Dette er et tidløst tilbehør som ikke bare vil spare plass, men som også passer perfekt til speilet ditt.

Et kosmetisk speil som vil gjøre hverdagssminken enklere

Hvis du sminker deg på badet hver dag, har du sannsynligvis opplevd en situasjon der det tradisjonelle speilet ditt viste seg å være utilstrekkelig. For bedre komfort ved å utføre daglige pleieaktiviteter har vi laget et spesielt kosmetisk speil, som er en ekstra del av speilet. Det tre ganger forstørrede bildet og ekstra belysning vil helt sikkert forbedre sminkeprosessen. Sjekk hvor praktisk det er!

Et hyggelig bad med musikk i bakgrunnen

Et speil med høyttalerfunksjon som du kan koble til via Bluetooth ? Høres bra ut, ikke sant? VåreovaleArtforma-speil har nettopp denne funksjonen. Skap en ekte SPA-lignende atmosfære på badet ditt og slå på din avslappende favorittmusikk. Du vil se hvor hyggelig det er å bruke tilleggsfunksjoner du ikke hadde noen anelse om! Vi garanterer deg høy lydkvalitet og den beste sanseopplevelsen. Du lurer sikkert på om den innebygde høyttaleren er synlig... Du trenger ikke bekymre deg for den fordi den er gjemt bak en glassplate.

Speil etter form

Speil etter type

Speil etter rom

Se våre anmeldelser på 

Se mer