-5% kampanje med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Speil Rektangulære

125
Bli kjent med rektangulære LED-speil fra Artforma! Disse stilige rektangulære speilene vil ikke bare tilføre lys til hjemmet ditt, men også tilby praktiske løsninger. De passer perfekt inn i både moderne og klassiske interiører, og tilbyr en uovertruffen kvalitet og design. Velg våre rektangulære speil med belysning til badet eller et annet rom og nyt avanserte funksjoner, som lyskontroll eller innebygde Bluetooth-høyttalere.
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Type rom - Hall ✖
Type rom - Salong ✖
Type rom - Spisestue ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Samling - AmbientLine ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - SlimLine ✖
Samling - Decor ✖
Samling - Farget ✖
Samling - Retro ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på toppen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og sidene av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Speilretning - Vertikal ✖

Vist 45 av 125 produktene

Rektangulære speil og bakgrunnsbelysning, en perfekt duo for moderne interiør

Liker du løsninger for hjemmet ditt som er visuelt vakre og funksjonelle på samme tid? Da errektangulære speilmed ekstra belysning det perfekte valget. De vil fungere godt i moderne interiør, men ikke bare det, for vi har også mange modeller som også passer inn i mer klassiske arrangementer. Du kan også enkelt velge produkter etter størrelse. Takket være dette kan det rektangulære speilet brukes i både mindre og større rom.

Vårt tilbud inkluderer horisontale modeller med belysning i form av en attraktiv ramme eller vertikale enkeltlister. Bakgrunnsbelysningen kan også plasseres på baksiden av strukturen og spre seg forsiktig på veggen. Denne løsningen gjør at detrektangulære LED-speiletogså blir en interiørdekorasjon. Det er verdt å henge dem for eksempel på en vegg av murstein, tre eller betong.

 

Vertikale modeller er verdt å montere i små interiører eller i rom som krever optisk utvidelse. På grunn av deres store overflate kan du se hele figuren din i dem.

Rektangulære speilhar sterke linjer. Dette gir et moderne utseende. Derfor, hvis du leter etter en måte å legge til litt stil til interiøret ditt, har du funnet den rette veien.

Hvorfor er rektangulære speil med belysning et godt valg ?

Ved å ta en titt på tilbudet vårt kan du raskt justere det rektangulære LED-speilet til spesifikasjonene til rommet ditt. Bakgrunnsbelysningen kan være varm eller kjølig. Dette gir seg utslag i atmosfæren som råder, for eksempel på badet eller gangen. Fargekontroll er en stor bekvemmelighet, uavhengig av stilen og størrelsen på rommet. Det kan være nyttig hvis du trenger presist lys for å påføre sminke eller for hjemmebehandlinger.

Hvert rektangulære speil er laget med fokus på hver detalj. Du kan velge mellom enkle modeller eller de med dekorativt trykk. Det kan være et tropisk, geometrisk eller blomstermønster. Alt avhenger av hvilken modell du velger. Sammen med estetisk belysning vil speilet bli et dekorativt element. Fineren beskytter glassruten mot mekanisk skade og uheldige effekter av fuktighet. Som du ser er dette en ideell løsning for rom med damp.

Mange produkter har også en spesiell oppvarmingsfunksjon som hindrer damp i å sette seg, f.eks etter et varmt bad. Du kan se deg selv i speilet med en gang!

Et rektangulært LED-speiler et moderne utstyr som du kan kontrollere på mange forskjellige måter. Du kan velge mellom enberøringsbryter, takket være den kan du enkelt slå på bakgrunnsbelysningen. En sensorsensor er også en god løsning. Når hendene er våte eller skitne, er det bare å plassere hånden i en maksimal avstand på 5 cm fra speilet. Du vil da skru på belysningen og du kan starte hygieneaktiviteter. Den mest avanserte løsningen er Smart Switch, som gir mange muligheter for å styre speilet. Dette kan gjøres ved hjelp av en fjernkontroll, en applikasjon på telefonen eller til og med stemmen din!

Hvertrektangulære speilfra tilbudet vårt er designet for å møte dine forventninger som mye som mulig. Derfor er den ikke bare utstyrt med LED-belysning, men også med en rekke andre muligheter. Du har innebygde Bluetooth-høyttalere til din disposisjon, takket være dem kan du spille av favorittmusikken din mens du er på badet eller i gangen og gjør deg klar til å gå ut. De er perfekt skjult i huset, så de er ikke merkbare. Samtidig gir de god lydkvalitet.

Alt du trenger er en strømkilde for å bruke tilleggsalternativet til en klokke og en værstasjon. Smartenheter har også muligheten til å slå på applikasjoner og vise innholdet på en glassrute. De er ikke vanskelige å bruke fordi de minner om en smarttelefon eller et nettbrett.

Rektangulært LED-speil – hvilket interiør vil det fungere i?

LED speil du vil velge rektangulæruavhengig av størrelsen på rommet ditt. Alt du trenger å gjøre er å finne riktig størrelse eller bestille et skreddersydd produkt.

Du kan matche finishen og dekorative elementer til din interiørstil. Du kan velge mellom blant annet: kobber, sort, hvit, gull og sølv elementer. Hvis du foretrekker produkter ferdig med trebasert materiale, har du også denne muligheten. Takket være dette kan du matche LED rektangulære speil til enhver dekorasjonsstil. Du kan henge dem på et loftsinteriør, gi badet glamour eller fylle en klassisk hall med dem.

Produkter fra denne kategorien fungerer også som belysning, så de er perfekte for blant annet: for gangen, badet eller soverommet. Du kan også bruke større modeller som garderobeplagg. Ønsker du å være oppdatert på tid og vær, velg en modell med en ekstra innebygd værstasjon. Avhengig av dine tekniske evner kan rektangulære speil kobles til via Wi-Fi eller en trådløs sensor plassert utenfor bygningen.

Vårt tilbud inkluderer ogsåsmartspeilsom vil møte forventningene til elskere av moderne dingser. Takket være moderne programvare kan du slå på favorittapplikasjonene dine og tilbringe en hyggelig tid i hjemmet ditt. Lyst til å se en TV-serie mens du tar et bad? Eller kanskje litt avslappende musikk mens du bruker en ansiktsmaske? Ikke noe problem. Du kan bruke moderne løsninger basert på kjente systemer som Android, iOS eller Chromecast raskt og behagelig. Det er mange applikasjoner tilgjengelig, inkludert en nettleser og en kalender.

Hva med et innebygd kamera? Takket være dette vil det rektangulære LED-speilet også tjene deg som en måte å kommunisere med dine kjære. Du kan også raskt sjekke hva som skjer på sosiale medier. Denne løsningen vil fungere i alle hjem, selv om den har mange husstandsmedlemmer. Alle vil finne sine favorittapplikasjoner her som vil følge deg under dine daglige hygiene- og omsorgsaktiviteter.

I et perfekt glatt glass kan du ikke bare se på deg selv før du går ut eller fikse sminken. Når omgivelsene reflekteres på det, blir rommet også optisk større. På denne måten er detrektangulære speileten smart løsning for mikroskopiske interiører. Sjekk hele tilbudet!

Speil etter form

Speil etter type

Speil etter rom

Se våre anmeldelser på 

Se mer