-5% kampanje med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Batterispeil

17
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Speilform - Runde ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Samling - AmbientLine ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖

Vist 17 av 17 produktene

Batteridrevne LED-speil

Et speil er en av de essensielle elementene i baderomsinnredning. Faktisk er det vanskelig å forestille seg et funksjonelt bad uten et passende speil, som ikke bare har en praktisk, men også dekorativ funksjon. Vi pleier å henge dem over servanten, men de kan også brukes i andre deler av rommet. Inntil nylig har valg av alternativer dreid seg om å velge mellom et speil og et skap med speilfront, men nå er det et tredje alternativ i form av et batteridrevet LED-speil. Dette er en veldig praktisk løsning, som forsiktig lyser opp rommet, som har blitt populært siden introduksjonen. på markedet blir gradvis mer og mer populært. Derfor er det verdt å gjøre seg kjent med produktet, som er etLED-speil, som du finner på nettsiden vår.

Batteridrevet LED-speil - en måte for et mørkt bad

Et speil på badet er ikke bare et dekorativt element, men også et essensielt utstyr. Den brukes hver morgen og kveld når man utfører alle slags pleieritualer. I slike øyeblikk er riktig belysning avgjørende for å få en god effekt og unngå forvrengninger, f.eks. når du legger sminke. Standard baderomsbelysning er ikke alltid tilstrekkelig fordi det skaper skygger som gjør det vanskelig for oss å utføre visse aktiviteter nøyaktig. Det er i slike situasjoner at et speil med LED-belysning er perfekt. Det gir perfekt belysning av ansiktet og er svært funksjonelt.

I tillegg til sin praktiske funksjon, spiller speilet også en viktig dekorativ rolle. Takket være den visuelle effekten er den et usedvanlig attraktivt element i interiørdesign som tiltrekker seg oppmerksomhet og tilfører eleganse og stil til rommet. Det fungerer utmerket som et element i moderne interiør, selv om det også vil passe inn i klassiske.Batteridrevne LED-speiler universelle. De kan brukes på mange måter, for eksempel å lage dekorative komposisjoner med speil i forskjellige former og størrelser eller bruke et halvsirkulært speil i små rom. En ekstra lyskilde skaper inntrykk av større plass og gjør interiøret koseligere.

Batteridrevne LED-speil – hva bør du være oppmerksom på når du handler?

En av de viktigste aspektene ved valg av interiørdesignelementer er kvaliteten. Et batteridrevet LED-speilbør derfor være laget av materialer av høy kvalitet som perfekt vil takle de vanskelige forholdene på badet. I tillegg til det stilige utseendet skal speilet også være praktisk og fylle sin rolle. Dessuten, når du kjøper et batteridrevet LED-speil til badet, er det verdt å ta hensyn til flere viktige tekniske parametere. Først av alt må du finne ut hvilken type speil som passer deg. Deretter er typene LED som brukes i en gitt modell viktige, fordi de påvirker kvaliteten på belysningen. Strømforbruk er også en viktig parameter, som informerer oss om strømbehovet for belysning, uttrykt i watt.

Strømforsyningen og tilkoblingsmetoden er en annen viktig parameter som påvirker komforten ved å bruke speilet . Hvis du bestemmer deg for LED-belysning drevet av likestrøm, sørg for å ta hensyn til de tilgjengelige alternativene som en elektrisk kube og kabler med en bryter. Men hvis du velger et batteridrevetLED-speil - sjekk hvilken kraft på batterier du trenger for at speilet skal fungere som det skal. Det er også verdt å sjekke tykkelsen på speilet og avstanden fra veggen som kreves for installasjon. En annen viktig parameter er lysets farge, som påvirker vårt velvære og oppfatning av omgivelsene. Den siste, men ikke minst viktige parameteren er speilets tetthetsklasse, som er verdt å velge på IP44-nivå for å sikre at speilet blir forsvarlig beskyttet mot fukt og damp på badet.

Når er det verdt å kjøpe et speil? LED batteridrevne?

Batteridrevne LED-speil, som du finner i vår butikks tilbud, er en ideell løsning for nesten alle baderom. Det er imidlertid verdt å understreke fordelene som gjør det en god idé å kjøpe en slik belysningskilde til badet.

Først av alt, opplyste batteridrevne LED-speil er en praktisk og praktisk løsning fordi de ikke krever ekstra belysning på badet, og utgjør selve kilden. Du sparer deg selv for mange vanskeligheter forbundet med å installere ekstra vegglamper på badet, noe som ikke er mulig på alle bad. Et speil utstyrt med LED-belysning er en perfekt løsning når du ikke ønsker å renovere den elektriske installasjonen i et spesifikt rom, men du bestemmer deg for at du trenger en ekstra lyskilde. . Denne løsningen er også flott for små bad fordi den sparer plass. Takket være den innebygde lyskilden kan du dessuten velge fargen og intensiteten på belysningen i henhold til brukerens preferanser, noe som betyr at det er praktisk å bruke speilet. I tillegg er speilet medLED-belysning ikke bare funksjonelt, men også stilig og moderne, noe som påvirker estetikken til hele interiøret. Det er også verdt å merke seg atbatteridrevne LED-speiler trygge og økologiske, og deres levetid er mye lengre enn tradisjonelle, opplyste speil.

Batteridrevet LED speil – det beste innen Artforma

Vår nettbutikk tilbyr en rekke LED-speil for badet, som er preget av forskjellige størrelser og funksjoner, takket være at du enkelt kan lage en unik , stilig og komfortabelt interiør. Vi tilbyr mange typer speil i ulike størrelser som passer perfekt til ethvert interiørdesign. Du kan velgebatteridrevne LED-speilmed ulike typer belysningslist. I tillegg er hver modell utstyrt med en vippebryter av høy kvalitet som lar deg slå belysningen av og på når som helst. Hver modell er laget etter individuell bestilling - slik at du fritt kan velge alle nødvendige størrelser for badet ditt. Moderne design og materialer av høy kvalitet vil tilfredsstille enhver fan av innovative løsninger.

Speil etter form

Speil etter type

Speil etter rom

Se våre anmeldelser på 

Se mer