-5% kampanje med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Baderom

99
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Speilform - Runde ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Speilform - Avrundet ✖
Speilform - Oval ✖
Samling - AmbientLine ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - SlimLine ✖
Samling - Decor ✖
Samling - WoodenFrame ✖
Samling - Lucas ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på toppen av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Speilretning - Vertikal ✖

Vist 45 av 99 produktene

Speil på badet. Gi badet ditt et unikt utseende

Er du på stadiet med å designe ditt nye bad til leiligheten din? Leter du etter attraktive veggdekorasjoner, inkludert speil som vil være en dekorasjon med en unik form? Velg en av våre modeller. Baderomsspeili vårt tilbud gir positive visuelle inntrykk og forbindes ikke med tradisjonelle speil. Hvis du liker originalt design og elektroniske løsninger, vil du helt sikkert velge noe for deg selv. Husk, et LED-speil til badet trenger ikke kun brukes til visning, det er også et dekorativt element på veggen din.

LED-speil til badet

I vårt sortiment har alleLED-speil spesialbelysning som kommer i ulike former. Du bestemmer hvordan effekten skal se ut. Spesialdesignede lys som lar deg utføre presisjonsoppgaver som barbering, sminke eller pusse tennene. Til dette formålet brukes LED-belysning i speil, som gir riktig mengde lys uten gjenskinn. Dekorativ LED-belysning lar deg lage interessante lyseffekter, som igjen påvirker stemningen på badet.

Speil på badet – formen er viktig

Når du velger baderomsspeil, vurder hvor mye plass du kan avsette til det på veggen. Dette er veldig viktig fordi å kjenne dimensjonene til veggen vil tillate deg å justere speilet mer presist. Eller kanskje du velger et uregelmessig formet speil? Vårt tilbud inkluderer speil i ovale og kantete former. Ovale eller avrundede baderomsspeil har blitt populært. Den avrundede formen bringer delikatesse og harmoni til rommet, og de milde linjene gir det en unik karakter og stil.

Størrelse på et baderomsspeil – hvordan matche det?

Mål speil bør være sammenlignbare med målene på servanten eller servantskapet. Dette vil skape et harmonisk utseende. Høyden på speilet bør tilpasses høyden til baderomsbrukerne. Derfor bør den plasseres i en høyde som lar deg bruke den komfortabelt. Hvis det er mye plass på badet, kan du velge et større speil, som vil gi plass og visuelt forstørre rommet. På sin side, i små bad, er det bedre å velge et mindre speil slik at det ikke overvelder interiøret. Ønsker du at speilet skal være mer dekorativt, kan du velge en uregelmessig form eller en ramme som vil gi rommet karakter. Du kan også velge hele settet på en gang – baderomsspeilskapet og speilet skal matche hverandre.

Skreddersydde baderomsspeil

Vårt tilbud inkluderer bl.a. mange størrelser LED-speil, som lar deg finne et produkt som passer perfekt til rommet ditt. LED-speiler tilgjengelig med dimensjoner som 70 × 50, 80 × 60, 100 × 60, 120 × 60, 120 × 80, 140 × 60, 140 × 80 og til og med 200 × 100. I tillegg til estetiske aspekter er et skreddersydd baderomsspeil også praktisk. Riktig utvalgte produktdimensjoner vil bidra til å visuelt forstørre badet, noe som øker inntrykket av plass og lys. Takket være dette kan et spesiallaget speil være en god løsning for mindre bad.

AmbientLine Collection

Baderomsspeil fra AmbientLine-kolleksjonen er en perfekt kombinasjon av moderne stil og eleganse. Velg den matchende formen på LED-speilet for badet ditt. Velg et produktalternativ med innebygd LED-belysning, som vil være perfekt for bad i ulike størrelser. Det subtile og diffuse lyset som kommer fra overflaten vil skape en unik lyseffekt. Takket være dette vil badet få en unik atmosfære. Det opplyste LED-speilet vil legge til en unik atmosfære og skape stemningen du har drømt om.

PremiumLine Collection

LED-speil for badet fra PremiumLine-serien gir ubegrensede muligheter for å innrede et bad med moderne stil. Vårt sortiment inkluderer hele 19 forskjellige innrammede speildekorer som kan matches til baderomsmøbler. Premium-serien er spesialdesignet slik at lyset rettes presist mot personen som står foran speilet. Kunder kan velge mellom mange dekorasjoner, inkludert kobber, svart, hvit, gull og sølv.

Dekorsamling

Vi vet hvor viktig det er å følg følgende interiørtrender, og derfor har vi laget Decor-kolleksjonen, som tilbyrbaderomsspeilmed en dekorativ ramme. I vårt konfigurasjonspanel kan du velge en palett og se hvordan de ser ut i all sin prakt. Takket være dette har du muligheten til å se hvordan den endelige effekten ser ut. Ved å velge en dekorativ finér får du ikke bare et unikt design, men øker også speilets motstand mot skader og fukt. Det er en veldig praktisk løsning!

SlimLine Collection

Versetter du innovative løsninger under interiørdesignprosessen? I så fall, flott, for vårt tilbud inkluderer helt nye baderomsspeil fra SlimLine-kolleksjonen. Speildekorasjoner er preget av et ekstra deksel. Det er et innovativt alternativ for speil fordi det lar deg skjule alle tilleggselementer bak et elegant deksel. Dessuten er dette dekselet preget av utførelse av høy kvalitet og motstand mot fuktighet.

Wooden Frame Collection

Vi verdsetter ergonomiske alternativer for oppbevaring av tilbehør. Baderomsspeil fra Wooden Frame-kolleksjonen vil perfekt oppfylle denne funksjonen fordi de har en ramme med innebygd hylle for kosmetikk. Takket være denne løsningen kan du lagre det mest nødvendige baderomstilbehøret ditt på den. Velg én modell fra 15 forskjellige dekorfarger og match speilet med ramme til resten av møblene på badet ditt. Få effekten av et luksuriøst bad med ekstraordinært tilbehør.

Lucas Collection

Vil du bli gal med innredningen av badet ditt? Lucas-kolleksjonen er for deg! Produktene kombinerer et speil med ekstra hyller. Dette er en veldig praktisk løsning, spesielt når du ønsker å maksimere bruken av plass. Takket være dette vil du ha enkel tilgang til det mest nødvendige tilbehøret som du kan ha på den nedre delen av speilrammen. Vi tilbyr tre fargevarianter av speilfinishen. Sjekk hvilken som passer best til prosjektet ditt.

Baderomsspeil – vanlige spørsmål

Hva slags speil velge for badet?

Et baderomsspeil bør skreddersys etter behovene til alle husstandsmedlemmer. Funksjonaliteten skjult i denne gjenstanden er høy brukskomfort og estetikk av utførelse, noe som øker verdien av rommet. Oftest fyller et baderomsspeil rommet over toalettbordet eller servanten. Du kan plassere dem på hele veggen, noe som visuelt vil forstørre et lite bad. Skal du ordne en liten plass eller et rom med en uvanlig form, er en god løsning et mindre speil med LED-belysning, supplert med tilleggsfunksjoner, for eksempel en radio eller en Bluetooth-høyttaler.

Hvordan lyser man opp et baderomsspeil?

For at et baderomsspeil skal oppfylle sin funksjon, trenger det kvalitetsbelysning. Et alternativ til klassiske taklamper eller vegglamper er et LED baderomsspeil med et spesielt lyspanel innebygd i speiloverflaten. Du finner lyselementet langs hele kanten av speilet eller i deler av det. Takket være dette kan du justere lysintensiteten og dets plassering på badet etter dine egne preferanser.

I hvilken høyde skal du henge en speil på badet?

Du kan henge baderomsspeilet i øyehøyde, noen centimeter over vasken. Den skal reflektere ansiktet ditt og mye av figuren din nøyaktig. Har du et lite rom vil et speil på hele veggen gi deg større dybde, og du vil optimalt utnytte hver centimeter av rommet. Et speil på en smal vegg vil bidra til å utjevne proporsjonene på badet ditt og skape en tredimensjonal effekt.

Hva slags speil for en liten bad?

Under ditt daglige toalett gjør et baderomsspeil det lettere å utføre rutinemessige aktiviteter, for eksempel å sminke deg forsiktig. Det perfekte baderomsspeilet for et lite bad er et som kombinerer funksjonene til et klassisk speil med en multifunksjonell enhet som hjelper deg å slappe av. Et LED-speil med innebygd belysning er en betydelig plassbesparelse for deg. Når du velger et speil fra Artforma, kan du bruke den innebygde Bluetooth-høyttaleren eller værstasjonen og SmartPanel, som lar deg designe ditt drømmebad, uansett størrelse.

Jak installere et baderomsspeil?

Du kan installere et speil på badet på to måter. For det første henger du den på håndtakene, og for det andre fester du den til den valgte overflaten. Du kan feste baderomsspeilet med et spesielt lim som lar deg montere speilet på fliser, betong og møbelfronter. Etter grundig rengjøring og tørking av overflaten, fordel limet over hele bakoverflaten og fest baderomsspeilet på valgt sted.

Hvor kan man kjøpe et baderomsspeil?

Det moderne baderomsspeilet fra Artforma finnes i flere etterbehandlingsversjoner. En sammenhengende helhet skal skapes av funksjonelle møbler, skap og baderomsspeil, som du finner i butikkens tilbud. I tillegg til det klassiske LED-speilet, kan du velge en modell beriket med de nyeste teknologiene. Du kan velge mellom speil med sensor eller berøringsbryter, kontrollert av fjernkontroll eller Wi-Fi. Du kan komplettere hvert design med et sminkespeil, en varmematte eller en pen hylle for kosmetikk som hjelper deg med å organisere plassen.

Hvor mye koster koster et baderomsspeil?

Prisen på et baderomsspeil avhenger av størrelsen, formen og tilleggsfunksjonene, for eksempel en værstasjon eller værstasjon. Et LED baderomsspeil med innebygget radio eller klokke vil begrense antall gjenstander i et lite rom, og du holder badet ditt ryddig. Velger du et baderomsspeil med SmartPanel kan du bruke favorittfunksjonene dine i hjemmet med én enhet, og etter en lang dag på jobb kan du slappe av på et godt designet bad.

Hvilken form på baderomsspeil bør du velge?

Valget av speilform avhenger av individuelle preferanser og stilen på badet. Du kan velge runde baderomsspeil som er delikate og elegante, rektangulære baderomsspeil som har et klassisk utseende, ovale speil for en subtil effekt eller avrundede baderomsspeil som gir badet ditt et moderne utseende.

Speil etter form

Speil etter type

Speil etter rom

Se våre anmeldelser på 

Se mer