-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Speil Hengende

6
Sjekk ut tilbudet av hengende speil på en lærrem fra Artforma! Å henge et speil på en rem er en original løsning som ikke bare er veldig praktisk, men også visuelt imponerende. Det uvanlige utseendet og den enkle installasjonen er de viktigste fordelene med produkter i denne kategorien. LED-hengende speil vil gi interiøret ditt en unik sjarm og bli en kilde til ekstra belysning.
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Type rom - Hall ✖
Type rom - Salong ✖
Speilform - Runde ✖
Samling - Speil Hengende ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖

Vist 6 av 6 produktene

Hengende speil - komfort og kvalitet i leiligheten din

Det er vanskelig å forestille seg en godt designet leilighet uten speil - et hengende speil er en av de viktigste utstyrsdelene, som har en positiv innvirkning på rommets attraktivitet og gjør annet tilbehør bedre eksponert. Store speil som henger på et lite bad får rommet til å virke optisk større og jevner samtidig ut proporsjonene. Et godt tilpasset speil for hallen i en blokkleilighet eller enebolig vil utfylle det originale arrangementet, tillate deg komfortabelt å engasjere deg i hverdagsaktiviteter og la deg slappe av komfortabelt etter en intens dag full av spenning.

Runde hengende speil er den mest populære typen speil, som finnes både i små, smale og vanskelig å ordne interiører, samt i romslige rom hvor speil kombineres med rikt dekorerte vegger, dekorative veggfliser eller kunstneriske utsmykninger. Du kan enkelt kombinere dem med moderne malerier, henge dem omgitt av grønne planter eller plassere dem i nærheten av baderomsskap som lar deg organisere plassen godt. Veggspeil kan være en uavhengig veggdekorasjon - da ser de elegante ut på glatte overflater, matte fliser eller med trepaneler, som kan være av interesse for fans av boho-stilen og naturelskere.

På et godt designet bad fyller et opphengt speil de hjørnene som er vanskeligst å passe, så det er verdt å henge det på en vegg på loftet eller i et soverom med skråninger. Setter du dem foran inngangsdøren vil det gi enda større dybde og vil effektivt reflektere dagslyset på et bad uten vinduer. Å henge speil med belysning er en måte å spare plass på, spesielt i et lite interiør hvor klok planlegging av så å si hver minste detalj er viktig.

Hengende LED-speil – stil på drømmebadet ditt

Hengende speil med belysning er en ny kategori av praktiske baderomsprodukter som kombinerer egenskapene til et klassisk baderomsspeil og en ekstra belysningskilde. Velger du LED hengende speilversjon, med et bredt panel på hver kant av speilet, vil du få en intens belysning som med hell kan erstatte en standard taklampe. Veggspeil passer til alle typer bad – både små og romslige, med vinduer, hvor det er nok lys hver dag.

En veldesignet hall krever et riktig tilpasset speil. LED hengende speil fra Artforma-butikken vil se interessant ut i et moderne rom med høyglans eller moderne møbler. Du kan plassere hengende speil med belysning på veggen i en stue i industriell stil - de vil kombineres stemningsfullt med møbler i sort, brun eller sølvfarger, samt stål, messing eller svart baderomsinnredning på toalettet. På et lite eller smalt bad er det verdt å velge et speil som henger på hele veggen.

Store hengende speil er det beste valget for en hall, der speilet vil balansere proporsjonene til et interiør som er for langt eller veldig høyt. De vil helt sikkert være nyttige når du kler eller skifter klær, for å gjøre det mer praktisk å se på deg selv og føle deg elegant i favorittklærne dine. Du kan plassere et rundt speil hengende i gangen eller over sofaen i stuen, i stedet for et klassisk maleri eller en bokhylle. Veggspeil vil også fungere godt på et barnerom, slik at den lille kan se på refleksjonen deres og lære enda bedre om verden rundt seg. Et opphengt speil på soverommet vil være nyttig når det også fungerer som garderobe, med en romslig garderobe for klær og tilbehør. Et hengende speil tilpasset rommet er en garanti for at du vil skape et funksjonelt rom i leiligheten din.

Hengende speil med belysning – modernitet til fingerspissene

Hengende LED-speil tilgjengelig i Artforma-butikken er et unikt tilbud rettet til krevende kunder som leter etter litt luksus. Deres funksjonalitet og moderne løsninger gjør hverdagslige hygieneaktiviteter til en fornøyelse og foregår i en unik atmosfære. Det er verdt å henge store hengende speil over servantskapet, plassere dem i nærheten av hyllen med sminkekosmetikk eller i nærheten av dusjkabinettet. Et speil i en rund eller oval form vil harmonisk kombineres med geometriske former, for eksempel en rektangulær garderobe, en firkantet hylle for håndklær eller en langstrakt hylle for små gjenstander.

Hengende speil med belysning fra Artforma gir den høyeste brukskomforten - vårt tilbud inkluderer speilmodeller i form av en sirkel, firkant eller rektangel, i ulike størrelser og med en rekke nyttig tilbehør. Hver av dem kan suppleres med et lyspanel plassert på en av sidene av speilet eller i alle ender. LED-belysning vil først og fremst være nyttig på et lite bad eller et rom hvor det ikke er plass til klassisk belysning. Du kan velge mellom produkter med en veldig dekorativ, bred ramme eller minimalistiske modeller som smelter sømløst inn i en rikt dekorert vegg.

Designerspeil fra Artforma kan fungere som en multimediastasjon for hjemmet, siden de lar deg spille av favorittmusikken eller radioen din takket være den innebygde Bluetooth-senderen. Du kan også installere en ekstra værstasjon i hvert speil, velge alternativet med en klokke eller en praktisk varmematte som forhindrer overdreven fordampning. For parfymeelskere har produsenten utarbeidet en praktisk glasshylle for kosmetikk, som vil fungere godt på badet eller hallen. Kunder kan også bruke et sammenleggbart sminkespeil - alle disse elementene gjør bruken av Artoforma-speilet til en ekte fornøyelse. Vil du at badet eller stuen skal ha en avslappende atmosfære? Du kan velge lysintensiteten og dens farger - fra kaldt, over nøytralt, til varmt, for å få den optimalt møblerte leiligheten du drømmer om.

Se våre anmeldelser på 

Se mer