-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Kvadratiske LED-speil

128
Oppdag vår samling av kvadratiske speil, som ikke bare vil legge til eleganse i interiøret ditt, men også gjøre hverdagsaktiviteter enda hyggeligere! Takket være deres perfekte passform med møbler og tilbehør, kan du enkelt skape et sammenhengende rom som du vil elske. Velg kvadratiske speil til badet eller ethvert annet rom for ikke bare å dekorere interiøret, men også å nyte LED-belysning og intelligente systemer.
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Type rom - Hall ✖
Type rom - Salong ✖
Type rom - Spisestue ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Samling - AmbientLine ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - FrameLine ✖
Samling - Decor ✖
Samling - WoodenFrame ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på toppen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og sidene av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Speilretning - Vertikal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Vist 45 av 128 produktene

Kvadratiske speil

Kvadratiske speil er et annet dekorativt alternativ som kan legge til et snev av eleganse og stil til rommet ditt. Deres vanlige form passer perfekt inn i ulike typer interiørarrangement og er et interessant alternativ til runde speil. I motsetning til dem ser firkantede speil mer moderne og minimalistiske ut, og formen deres passer perfekt til de vinkelrette linjene til møbler og tilbehør.

Et firkantet speil er alternativ tilgjengelig i ulike størrelser, som lar deg velge den modellen som passer best til et spesifikt interiør. De er også tilgjengelige i en rekke farger og mønstre: fra klassisk sølv til mer dristige og moderne nyanser. Når du velger etfirkantet speil, er det verdt å huske å velge en ramme som kan gi rommet ekstra estetisk verdi. Rammer kan være laget av forskjellige materialer, for eksempel tre, metall eller glass, og deres valg avhenger av individuelle preferanser. Du kan også velge en modell uten ramme – det avhenger av dine preferanser.

Som i tilfellet med runde speil, kan firkantede speil utstyres med mange praktiske funksjoner, som varmesystemer,LED-belysningeller et lysfargejusteringssystem. Takket være dette kan du nyte full komfort under hverdagsaktiviteter, som maling eller barbering. Speil i denne formen kan med hell brukes i forskjellige rom, fra badet til stuen eller soverommet. Deres universelle form lar dem passe inn i ethvert arrangement, uavhengig av stilen og karakteren til interiøret. Det er ikke rart at, ved siden av rektangulære speil, er kvadratiske speil et av de mest valgte speilene på markedet.

Kvadratisk speil - fordeler

Speil er et populært og designertilbehør som kan brukes til å dekorere praktisk talt ethvert interiør - fra soverommet, gjennom stuen, gangen, til badet. De har en utrolig evne til å forbedre proporsjonene til et rom og fremheve dets fordeler, noe som får interiøret til å virke større og romsligere – både med tanke på stuespeilet og soveromsspeilet. >eller baderomsspeil. Dessuten kan speil med en imponerende, vakkert dekorert ramme skape et blendende inntrykk.

Den viktigste fordelen med speil er imidlertid deres evne til raskt og enkelt å forvandle interiøret i et rom. De kan matche enhver stil og arrangement perfekt, og deres mobilitet gjør dem enkle å flytte og vise på forskjellige steder. Derfor, for å velge riktig speil, inkludert et firkantet speil, bør du bli styrt av visjonen om stedet der det skal plasseres og dets konsistens med resten av arrangementet. I glamorøse rom er modeller med en rikt dekorert sølv- eller gullramme best, mens det i klassiske rom er verdt å velge rammeløse speil eller speil med en delikat speilramme. På badet er det best å velge modeller som passer til funksjonen, f.eks. et mindre speil på gjestebadet og et større på det private badet.

Store firkantede speil er en ideell løsning hvis vi ønsker for å visuelt forstørre interiøret. . De passer perfekt på veggen i spisestuen eller hallen og passer til enhver arrangementstil. Den firkantede formen, som den rektangulære, harmonerer perfekt med linjene til møblene og passer inn i ethvert interiør. Speil gir glans og dybde, og deres valg avhenger av karakteren til et gitt rom. Minimalistisk interiør vil kreve et speil med eller uten en tynn, klassisk ramme. Men i glamourstilen vil firkantede speil med rikt dekorerte rammer i svart, sølv eller gull være et godt valg.

Kvadratiske smartspeil - er det verdt det?

Folk som verdsetter modernitet og praktisk, bør være interessert i smarte speil. Denne innovative løsningen kombinerer funksjonaliteten til speilbelysning med smarthusteknologi, som tilbyr mange praktiske funksjoner som forbedrer hverdagen vår. Takket være denne typen speil kan vi bruke populære strømmetjenester som Netflix, Spotify eller Tidal, som lar oss lytte til musikk eller se film mens vi gjør oss klar til jobb eller mens vi tar et bad. Dessuten er smarte speil preget av et moderne design og elegant finish, som gjør at de passer inn i ethvert moderne og minimalistisk interiør, uavhengig av formålet og stilen til rommet. De er utstyrt medLEDbelysning, takket være at de ikke bare subtilt lyser opp rommet, men også sparer plass, noe som ofte er nyttig, spesielt i små bad. De er også tilgjengelige som kvadratiske speil.

Moderne smarte speil gir ikke bare funksjonalitet, men også mange tilleggsfordeler, som for eksempel muligheten til å justere lysfargen og en innebygd varmesystem som beskytter før sammenkobling. Det er verdt å ta hensyn til tekniske detaljer, som strømforsyning og tilkobling, for å velge riktig løsning. For DC-drevne speil må du ha en strømkilde og plassere ledningene, mens batteridrevne speil krever batterier med tilstrekkelig kraft. Dessuten tilbyr smarte speil også muligheten til å lyse opp badet og andre rom, noe som sikrer bedre synlighet og brukskomfort.

Oppdag moderne firkantede speil til hjemmet ditt på Artforma

Artforma er en polsk nettbutikk som tilbyr dekorative speil av høy kvalitet med LED-bakgrunnsbelysning. Vårt tilbud inkluderer speil i ulike størrelser, former og funksjoner som vil være det perfekte komplementet til ditt interiør. Alle produktene vi tilbyr er laget av materialer av høyeste kvalitet, som garanterer holdbarhet og høy funksjonalitet. Hvert speil er utstyrt med en praktisk vippebryter, slik at du enkelt kan slå belysningen av og på. Hvis du verdsetter moderne og komfortable løsninger, vil våre speil helt sikkert oppfylle dine forventninger.

Speil etter form

Speil etter type

Speil etter rom

Se våre anmeldelser på 

Se mer