-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Speil i svart ramme LED

22
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - Decor ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på toppen av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖

Vist 22 av 22 produktene

Speil i svart ramme

Speil i svart ramme er et av de mest universelle elementene i innredningen ethvert stilig interiør. Et rektangulært speil i en svart ramme vil fungere godt i både en romslig stue og et lite bad, der det vil utfylle et moderne arrangement. Store speil i en svart ramme lar deg få frem møblenes skjønnhet, skiller seg ut mot satengveggen og vil harmonere med originale veggdekorasjoner, som fotografier på lerret eller favorittmaleriene dine.

Et speil med svart ramme er et ideelt forslag for de som liker klassiske fargekombinasjoner og ønsker å beholde minimalismen i rommet. Speil i sort ramme kan kombineres med rikt dekorert tapet, plassert mot en betongoverflate og kombineres med en avantgarde-stil på et lite bad. Den svarte kanten på speilet ser interessant ut med svart baderomsinnredning og fliser i naturlige farger.

Speil i svart ramme - stil og klassisk

Baderomsspeil i sort ramme er et godt valg i industri- stil rom. På den annen side er det verdt å bruke dem i en stue eller hall i skandinavisk stil, da de vil passe godt sammen med enkle, lyse møbler. Du kan komplettere dem med andre sorte detaljer - mørke vegglamper, kleshengere eller en enkel hylle for kosmetikk.

Svartinnrammede speil for hallen vil se bra ut i en uregelmessig formet hall og vil tillate deg å jevne ut de uvanlige proporsjonene i rommet. Match attraktivt tilbehør til speilet ditt – den svarte rammen ser moteriktig ut med nyanser av gull, sølv, samt livlige farger hentet fra naturen.

LED-speil i svart ramme - et valg for et moderne hjem

LED-speil i en svart ramme er et av de mest valgte alternativene av kunder av Artforma butikk. Et baderomsspeil med svart ramme vil være passende i kombinasjon med et dekorativt servantskap og en rikt dekorert kran. Den sorte rammen med diskret belysning rundt kantene på speilet vil tillate deg å føle deg helt komfortabel på badet og nyte avslapping i hjemmet ditt.

Trenger du et speil til badet ditt? Den sorte rammen i Artforma-produkter er ikke den eneste fordelen med vårt sortiment. Her finner du belyste speil i sort ramme, med ekstra berøringspanel og sensor, samt varmematte og nyttig tilbehør. Tilbudet inkluderer modeller med innebygget klokke, værstasjon eller radio, slik at du kan slappe av på badet etter en intens dag. Speil er tilgjengelig i mange interessante former og størrelser, som lar deg lage et sammenhengende og stilig arrangement.

Se våre anmeldelser på 

Se mer