-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Speil i grønn ramme LED

24
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - Decor ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på toppen av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖

Vist 24 av 24 produktene

Speil i grønn ramme

Speil i grønn ramme er en helt ny stil innen leilighetsarrangement. Dekorative speil med grønn ramme er et ekstremt interessant alternativ til klassiske speil uten ramme eller speil som har en standard finish i sort, gull eller sølv. De vil være et interessant forslag for de som leter etter uvanlige løsninger i hjemmene sine og ønsker å følge de siste trendene i å arrangere stilige bad.

Oplyste speil i en grønn ramme vil være perfekt for fargeelskere. De vil appellere til folk som liker farger hentet fra naturen og detaljer som får omgivelsene til å se originale og lette ut. Den grønne fargen innendørs lar husstandsmedlemmer hvile mer effektivt, fremmer avslapning etter en intens dag på jobb og kombineres med plantene i stuen.

Moderne speil - grønn ramme

u> i stue og bad

Grønnfargen er et stadig mer populært motiv for stua eller korridoren i et hus eller boligblokk. Det er en farge som du enkelt kan kombinere med nyanser av brunt, beige eller grått. Du kan velge rikt dekorert tapet med blomstermotiv eller bruke mønstre med geometriske former, som kombinert med enkle, minimalistiske møbler vil komme til syne i et godt dekorert soverom.

Speil i en grønn ramme< /u> vil se interessant ut med alt gulltilbehør. Kombinasjoner av flaskegrønt med detaljer i nyanser av messing, gammelt gull, men også sølv eller stål har vært populært i flere sesonger nå. Lysegrønn vil visuelt forstørre rommet og få stuen eller badet til å gi energi til husholdningen din.

Speil i grønn ramme - modernitet i hjemmet ditt

Drømmer du om å velge en perfekt og velsittende < u>speil? Den grønne rammen vil tillate deg å gjenvinne gleden i dine elskede hjørner og beundre glemte farger i romarrangementer igjen. LED-speil i grønn ramme fra Artforma kombinerer moderne stil med svært praktisk tilbehør som vil gjøre hvert hjørne av hjemmet ditt enda mer funksjonelt.

Blant de nøyaktig utformede speilene i vårt tilbud kan du vil finne modeller med tilleggselementer som gjør det mer behagelig å slappe av på badet eller gjøre seg klar til jobben. Du kan velge et enkelt speil med klassisk form og et lyspanel som reagerer på berøring. Speil i grønn ramme med sensorsensor, innebygd værstasjon, radio og Bluetooth-høyttaler er også tilgjengelig. For de interesserte har vi utarbeidet modeller med en diskret hylle for kosmetikk og de mest nødvendige gjenstandene i hallen.

Se mer