-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Speil Lucas

4
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Samling - Lucas ✖

Vist 4 av 4 produktene

Baderomsspeil med hylle

Et speil er et essensielt element i baderomsutstyr, og tjener ikke bare en praktisk, men også en dekorativ funksjon. Det er vanskelig å forestille seg det komplette arrangementet av dette rommet uten et passende speil - det vil ikke fullt ut oppfylle sin funksjon. Tradisjonelt er baderomsspeiletplassert over servanten, men det kan også brukes i andre deler av badet. Selve speilet kan også utstyres med en praktisk hylle, noe som øker dets funksjonelle betydning.

Baderomsspeil med hylle er en perfekt løsning for ethvert bad, og ekstra plass til oppbevaring, f.eks. tannkrem eller barberredskaper vil helt sikkert være nyttig for hvert husstandsmedlem. Dessuten, hvis et slikt speil er utstyrt med LED-belysning, vil det bli et element i baderomsinnredningen, uten hvilket du ikke kan forestille deg dette rommet. Denne praktiske løsningen, som også lyser forsiktig opp badet, blir mer og mer populær. Derfor oppfordrer vi deg til å gjøre deg kjent med vårt tilbud av speil tilgjengelig på nettsiden vår.

Baderomsspeil med hylle – perfekt for små rom

Speil spiller en viktig rolle i interiørdesignprosessen, og utfører tre nøkkelfunksjoner: de belyser rom, forstørrer dem optisk og utgjør et dekorativt element som fullstendig kan endre interiørets karakter. Ved å reflektere lys kan speilet lyse opp mørke interiører hvor lite naturlig lys kommer inn. Smale og trange rom, som korridorer, vil se større og romsligere ut hvis vi plasserer et speil i dem. Moderne speil tilbyr ikke lenger fokus bare på funksjonalitet, men også på estetikk og dekorativitet. Vårt tilbud inkluderer speil i ulike stiler, bredder og former, noe som gjør at de passer perfekt inn i ulike interiørarrangementer.

Et speil på badet er ikke bare et dekorativt tilbehør, men også et essensielt utstyr som brukes hver gang dag. under kroppspleieritualer. Men for å oppnå en god visuell effekt og unngå ujevnheter ved påføring av sminke, er riktig belysning viktig. Standard baderomsbelysning kan skape skygger, noe som gjør det vanskelig for deg å legge sminke eller barbere deg grundig. Derfor er det verdt å erstatte dem med et speil med bakgrunnsbelysning. LED-belysning gir utmerket belysning av ansiktet og er veldig praktisk. Men klassiske LED-speil er kanskje ikke tilstrekkelig på små bad hvor plassen må være spesielt gjennomtenkt. For slike rom er den ideelle løsningen et baderomsspeil med hylle. I vår butikk tilbyr vi baderomsspeil i ulike størrelser og stiler, blant annetbaderomsspeil med hylleog praktisk bakgrunnsbelysning. Dette alternativet, som allerede nevnt, vil være spesielt nyttig på små bad hvor det ikke er plass til ekstra møbler og hvert element må være funksjonelt og behagelig å bruke.

Baderomsspeil med hylle

strong> er en ideell løsning for folk som verdsetter praktisk og komfort. En hylle plassert under speilet vil gi deg ekstra plass til kosmetikk, tannbørster eller kopper, for eksempel med sminkebørster. Dessuten, hvis et slikt speil er utstyrt med LED-belysning, vil det lyse opp badet optimalt, noe som gjør det lettere for deg å utføre daglige pleieritualer. Takket være et slikt element vil badet få nye funksjonelle og estetiske verdier.

 

Batteridrevet LED-speil – hva bør du være oppmerksom på når du handler?

Når du velger et opplyst speil for baderom, er nøkkelproblemet kvaliteten. Derfor er det verdt å ta hensyn til materialene den er laget av for å sikre at den kan takle de vanskelige forholdene på et fuktig bad. I tillegg til det estetiske utseendet skal speilet også være funksjonelt og spille sin rolle godt – både praktisk og dekorativt. Når du velger en modell, er det også verdt å ta hensyn til viktige tekniske parametere, for eksempel type speil, type lysdioder som brukes i en gitt modell og strømforbruket, som informerer oss om energiforbruket som trengs for belysning, uttrykt i watt.

Når du velger et baderomsspeil med hylle som er opplyst, inkluderer viktige faktorer strømforsyning og tilkoblingsmetode, noe som vil påvirke komforten din når du installerer og bruker speilet. Når du velger et speil drevet av likestrøm, vær oppmerksom på tilgjengeligheten av en elektrisk blokk og ledninger med en bryter. Når det gjelder batteridrevne speil, er det imidlertid nødvendig å bestemme kraften til batteriene som kreves for at speilet skal fungere skikkelig. Du bør også ta hensyn til tykkelsen på speilet og avstanden fra veggen når du installerer.

Lysets farge, som påvirker vårt velvære og romlige følelser, er også en viktig faktor når å velge et LED-speil. Det siste, men like viktige aspektet er tetthetsklassen til speilet, som bør velges på IP44-nivå for å sikre at speilet blir forsvarlig beskyttet mot fukt og damp på badet.

I tillegg, når du velgerspeilbad med hylleDet er også verdt å være oppmerksom på om det passer romlig på badet ditt. Dimensjonene til den installerte hyllen der du skal lagre gjenstander som kosmetikk eller kosmetisk tilbehør er også viktige. Hyllen skal være lett å rengjøre og, avhengig av materialet, motstandsdyktig mot faktorer som råder på badet, dvs. høy luftfuktighet.

Baderomsspeil med hylle – det beste hos Artforma

I nettbutikken vår Artforma finner dubaderomsspeil med hylle av høyeste kvalitet, utstyrt med LED-bakgrunnsbelysning. Speil finnes i ulike størrelser, som du kan velge individuelt til ditt bad for å skape et interiør som oppfyller alle dine forventninger. Du finner også speil med ulike former på lyslister, samt modeller utstyrt med praktiske oppbevaringshyller. Hver opplyste modell er utstyrt med en vippebryter av topp kvalitet som lar deg slå bakgrunnsbelysningen av og på når som helst. Komfortable, moderne og holdbare – speilene våre vil tilfredsstille alle.

Speil etter form

Speil etter type

Speil etter rom

Se våre anmeldelser på 

Se mer