-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Moderne LED-speil

36
Filtrering
Type rom - Hall ✖
Speilform - Runde ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - FrameLine ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på toppen av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Vist 36 av 36 produktene

Moderne speil

Moderne speil er løsninger som passer perfekt inn i interiørtrender. De er preget av minimalistisk design, enkle former og ofte bruk av innovative teknologier. Blant dem kan vi finne speil med LED-bakgrunnsbelysning, med ukonvensjonelle former, samt modeller med ikke-standardstørrelser som fullstendig endrer interiørets karakter.

Moderne dekorative speil er også en unik kombinasjon av funksjonalitet og estetikk. De tjener ofte ikke bare som dekorative elementer, men også som praktiske. De kan utstyres med et innebygd varmesystem som gjør at speilet kan holdes på en varmere temperatur, noe som forhindrer at det dugger. Dessuten, takket være moderne teknologi, kan speil fungere som intelligente enheter, f.eks. koble til et Wi-Fi-nettverk og muliggjøre bruk av ulike typer applikasjoner og tjenester, inkludert Netflix, Spotify eller Tidal.

Moderne speil. ofte ble tradisjonelle rammer forlatt til fordel for minimalistiske rammeløse løsninger. Takket være dette blir speil subtile, lette og passer inn i nesten ethvert interiør - fra minimalistisk til industrielt og til og med klassisk. Dette er bådebaderomsspeilogspeil til soveromoggangen. Moderne modeller er et valg for folk som verdsetter modernitet og stil, så vel som praktisk. Dette er investeringer i årevis, fordi deres enkelhet og funksjonalitet aldri vil gå av moten.

Moderne speil i klassisk form, dvs. rektangulære og runde speil uten ramme.

Hengende speil, som en gang hovedsakelig ble assosiert med forfengelighet, har nå fått en ny dimensjon som et dekorativt element i våre hjem. På et riktig valgt sted og arrangement kan moderne dekorative speil ikke bare dekorere et rom vakkert, men også visuelt forstørre rommet. Dette betyr imidlertid ikke at dens grunnleggende funksjon har mistet sin betydning. Tvert imot, i dag velger vi i økende grad ulike typer speil til ulike oppgaver, som for eksempel sminke. Når det gjelder et bad eller en stue, er LED-speil ideelle.

Klassiske rektangulære speil er vanligvis et grunnleggende element i interiørdesign, takket være deres enkle og universelle design, som er preget av en vinkelrett form. Dette betyr imidlertid ikke at rektangulære speil ikke kan være moderne. Rektangulære,moderne speiler svært allsidige, noe som gjør at de kan tilpasses mange typer rom uavhengig av arrangementsstilen - fra tradisjonell til moderne. De fungerer utmerket, for eksempel somgangspeil. Deres forskjellige størrelser lar deg plassere dem på forskjellige steder: fra store modeller som optisk forstørrer plassen, til mindre speil, ideelle for små alkover eller for plassering på møbler. Designere, som fokuserer på speilets minimalistiske form, legger ofte til dekorative aksenter for å gi klassiske speil en original stil.

Runde speil er nesten like populære som rektangulære speil. Moderne dekorative speil i denne formen er et populært og stilig dekorativt element som gir en behagelig, myk aksent til rommet. Deres avrundede form gir sjarm og stilig karakter til interiøret, og skiller seg ut fra andre møbleringselementer. De er tilgjengelige i ulike størrelser og farger, som lar deg velge en modell som passer perfekt til et spesifikt interiør. Runde rammeløse speil er allsidige og passer godt inn i ulike typer arrangementer - fra tradisjonelle til mer moderne. Du kan velge en speilfarge som matcher hele fargeskalaen i rommet eller velge en kontrastfarge som tiltrekker seg oppmerksomhet.

Smarte speil – er det verdt å ha dem i hjemmet?

Hvis noen foretrekker modernitet og ønsker å nyte funksjonaliteten og teknologien til et smart hjem, vil smarte speil være den perfekte løsningen. Dette er LED-speil, en moderne løsning som kombinerer funksjonaliteten til et opplyst speil med teknologi som muliggjør bruk av mange praktiske funksjoner som forbedrer hverdagen vår. Takket være dem er det for eksempel mulig å bruke populære strømmetjenester som Netflix, Spotify eller Tidal, som lar deg nyte favorittmusikken din eller se interessante filmer og serier, alt mens du tar et bad eller gjør deg klar til jobb. Smarte speil er ikke bare praktiske, men også estetiske, fordi de har et moderne design og elegante finisher, som gjør at de passer inn i moderne og minimalistisk interiør, uansett formål og innredning av rommet.

I tillegg til de beskrevne funksjonalitetene tilbyr moderne smarte speil også mange andre tilleggsfunksjoner, som å justere lysfargen etter dine behov eller et innebygd varmesystem som forhindrer dugg og lar deg lyse opp både badet og andre rom. Det er verdt å ta hensyn til tekniske aspekter, som strømforsyning og tilkobling, når du velger riktig smartspeil. For likestrømdrevne speil kreves passende strømkilder og plass til kabler, mens for batteridrevne speil må det tas hensyn til batteristrømmen. Installasjon av speilet krever også oppmerksomhet fordi det må være riktig justert til tykkelsen og avstanden fra veggen. Når du bruker et smart speil i spisestuen, soverommet eller badet, er fargen og fargen på lyset som sendes ut en viktig faktor.

Moderne speil til hjemmet ditt? Du finner det beste på Artforma

Artforma er en polsk nettbutikk som tilbyr dekorative speil av høyeste kvalitet med LED-bakgrunnsbelysning, som vil være perfekt for ethvert interiør, uansett funksjon. . Vårt tilbud inkluderer speil i individuelt utvalgte størrelser, former og funksjoner, som du garantert vil tilpasse til ditt hjem. Alle produktene vi tilbyr er av høyeste kvalitet, laget av materialer av høy klasse, og er preget av høy funksjonalitet. Hvert av speilene våre er også utstyrt med en praktisk vippebryter som lar deg enkelt slå av og på belysningen. Så hvis du er en fan av moderne, komfortable løsninger, er speilene våre en perfekt løsning for deg.

Speil etter form

Speil etter type

Speil etter rom

Se våre anmeldelser på 

Se mer