-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Baderomsspeil med hylle

0
Filtrering
Det er ingen produkter å vise.

Fargede speil

Fargede speil er et dekorativt element som vekker oppmerksomhet og setter karakter til ethvert rom. Bruken av en farget speiloverflate tiltrekker seg ikke bare oppmerksomhet, men endrer fremfor alt interiørets karakter fullstendig. Fargede speil er tilgjengelige i en rekke former, størrelser og farger, slik at du kan velge det perfekte speilet for enhver smak og stil. Dessuten er de en av de nyeste hitene innen interiørdekorasjon fordi de diversifiserer ethvert arrangement perfekt. De er et perfekt dekorativt element og vil perfekt dekorere et soverom, spisestue eller stue, men hvem sa at et baderomsspeilikke også kan være fargerikt?

Fargede speil - hvilke? har de fordeler?

En av de største fordelene med fargede speil er deres evne til å sette farge på et rom. Avhengig av dine preferanser kanfargede speilha en subtil farge som matcher fargepaletten i hele rommet, eller de kan være et fremtredende element med en sterk, kontrastfarge som tiltrekker seg oppmerksomhet. I vårt tilbud finner du både et blått speil og et grønt speil, samt et grått speil og grafittspeil. med forskjellig fargemetning. Refleksjonen i et farget speil, sammenlignet med et sølv, er mørkere og farget, og derfor er det lite praktisk i hverdagen. Bruken av en slik form gir imidlertid interiøret en unik karakter, som endrer utformingen av rommet totalt.

Fargede speil – hvilke andre fordeler har de?

Et farget speil får man ved å tilsette passende jernoksider til glassmassen, noe som gir glasset en interessant farge. Denne bruken av kjemikalier i hverdagen gjørfargede speilen perfekt måte å introdusere farger, mønstre og motiver på i rommet, og samtidig forblir de et praktisk utstyrselement. De kan brukes til å forstørre rommet optisk og til å innføre ekstra lys i rommet. Hovedoppgaven deres er imidlertid å dekorere interiøret og tilføre det en unik karakter, og derfor er de perfekte som speil til stueneller som dekorasjon på soverommet. På grunn av at disse speilene er både funksjonelle og dekorative, kan de være midtpunktet i rommet og tiltrekke seg oppmerksomhet.

Fargerike – hvordan plassere dem i rommet?

Fargede speiler et perfekt dekorativt element som kan integreres i ethvert interiør, uavhengig av dets karakter. Men for å oppnå ønsket effekt, bør speil velges i henhold til stilen til et gitt rom. For eksempel vil speil med dekorative rammer være perfekt for klassisk interiør, mens speil med moderne design og uregelmessige former vil passe til rom innredet i moderne stil.

Det er også viktig å velge riktig sted å plassere elementet, som er fargede speil. Hovedfunksjonen til et speil er å reflektere et bilde, så det bør ikke plasseres på steder hvor det vil reflektere et bilde vi ikke ønsker. Fargede speilkan brukes ikke bare til å vise, men også til å dekke elementer som ikke nødvendigvis er interessante for oss. Fargede speil brukes ofte til å dekorere tomme vegger for å legge til dybde til rommet og eliminere følelsen av tomhet. Så hvis du leter etter moderne, originale interiørdesignelementer, vil du finne fargerike speil på Artforma-nettstedet.

Speil etter form

Speil etter type

Speil etter rom

Se våre anmeldelser på 

Se mer