-5 % kampanje med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

LED-skap

20
Med Artforma LED-skap trenger du ikke å frata deg muligheten til et moderne speil på badet ditt. Et praktisk skap fungerer både som et LED-opplyst speil og et sted hvor du kan oppbevare de mest nødvendige tingene til daglig bruk. Et stort utvalg av modeller og farger og muligheten for å velge en to-dørs eller tre-dørs versjon vil tillate deg å velge det perfekte skapet for ditt bad.
Filtrering
Samling - Lily ✖
Samling - Lisa ✖
Samling - Emily ✖
Samling - Emma ✖
Samling - Sofia ✖
Samling - Sarah ✖
Antall dører - 2-dørs ✖
Antall dører - 3-dørs ✖
Antall dører - 1-dørs ✖

Vist 20 av 20 produktene

Baderomsskap

Et baderomsskap med speil med moteriktige former, flere fargevarianter, som du vil tilpasse ditt roms behov? Dette er ikke en drøm! Skapet med et LED-speil fra Artforma vil snart gjøre interiøret ditt levende igjen!

 

Et moderne baderomsskap som tilhører en ny generasjon

Et hengende baderomsskap må befinne seg i alle interiører. Tilgjengelig i mange mønstre og med et bredt spekter av fasiliteter, som værstasjon, induksjonslader, høyttaler, klokke eller en praktisk USB-kontakt, vil det føre til at du når et nytt nivå av komfort! Trenger du avslapning? Et praktisk skap med et belyst speil kan utstyres med en berøringsbryter som lar deg øke og redusere lysstyrken.
Det er ingen tvil om at et passende baderomsskap vil gjøre plassen din komfortabel og praktisk, og at hverdagens hvile etter en dag med masse oppgaver vil bli enda mer hyggelig.
Det hvite skapet fra Artforma betyr ikke bare teknologisk tilbehør og komfort. Det praktiske skapet med et belyst speil imponerer også med sin LED-belysning. Det er en økologisk løsning med lang levetid. Siden du kan velge type belysning, forvrenger det ikke virkeligheten.

 

Baderomskap med speil fra Artforma

 

Et hengende baderomsskap bør være nøyaktig tilpasset rommets muligheter. Vårt tilbud omfatter hele 6 varianter. Hver av dem er forskjellig i form, høyde og type hyller.
Tilpass produktet til dine behov og leilighetens størrelse. Noen tvil? Spesialistene våre vil fjerne dem slik at LED-speilskapet snart vil gjøre badet ditt til et estetisk og fasjonabelt sted!"

Se våre anmeldelser på 

Se mer