-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Runde LED-baderomsspeil

30
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Type rom - Hall ✖
Type rom - Salong ✖
Speilform - Runde ✖
Samling - AmbientLine ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - Speil Hengende ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖

Vist 30 av 30 produktene

Runde LED baderomsspeil - eleganse og funksjonalitet

Badet er et av de viktigste stedene i leiligheten for avslapning og hvile. Det som lar deg lage et unikt arrangement på hjemmebadet ditt er runde LED-baderomsspeil, tilgjengelig i Artforma-butikken. Dette er unike runde speil for badet, med lyspanel og moderne løsninger som får badet ditt til å skinne og bli mer funksjonelt. Runde baderomsspeil er en kombinasjon av komfort og eleganse som vil få deg til å føle deg på badet ditt som i et profesjonelt SPA.

Den utvilsomme fordelen som kjennetegner runde opplyste baderomsspeil er muligheten til å passe dem inn i nesten ethvert interiørdesign. Baderomsspeil - runde, i alle størrelser, minimalistiske eller med ekstra dekorasjon, vil fungere spesielt godt på et stort, romslig bad. De er også et godt valg i små rom fordi de optisk forstørrer dem og hjelper til med å korrigere proporsjonene.

Runde LED baderomsspeil - uavhengig interiørdekorasjon

Rundt opplyst baderomsspeil er et unikt aksent i et rom som lar deg designe et komfortabelt bad for alle familiemedlemmer. Et godt eksponert speil vil fungere som et selvstendig dekorativt element på en stor vegg, sammen med et blomsterstativ eller en enkel hylle for kosmetikk. Runde speil til badet er det beste valget på et bad med asymmetriske vegger, på et loft eller i et rom med skråtak.

Runde LED-baderomsspeil lar deg diskret balansere proporsjonene til et smalt og langt bad. Oplyste runde speil for badet ser bra ut på en grå eller svart vegg, på et bad i industriell stil eller i et lyst hjemme-SPA. Store, runde LED-baderomsspeil vil fylle plassen over servanten og gjøre hverdagens hygiene og kosmetiske aktiviteter enda morsommere. LED-belysningspanelet kan være en ekstra lyskilde eller en diskret dekorasjon under et kveldsbad.

Baderomsspeil - runde dekorasjoner i et overskuelig interiør

Runde baderomsspeil er et universelt element i hvert baderomsutstyr. Takket være den runde formen vil det LED-opplyste speilet se imponerende ut i kombinasjon med en frittstående servant eller et avlangt skap med benkeservant. Et rundt opplyst baderomsspeilkan kombineres med en stor, nedhengt lampe med ovale skjermer, som får badet ditt til å virke enda større.

Et rundt speil med LED-bakgrunnsbelysning lar deg spare plass i et lite rom og gi opp tradisjonell belysning. LED-panelet lar deg påføre sminke effektivt og nøyaktig fremheve ansiktene til husstandsmedlemmene dine i speilet. Samtidig lar moderne LED-speil fra Artforma deg tilpasse lysintensiteten til ditt velvære eller tidspunkt på dagen, slik at badet blir et ekte hvilested. Å velge et rundt speil med LED-bakgrunnsbelysning er en garanti for at tiden på badet alltid vil passere i en hyggelig atmosfære.

Se våre anmeldelser på 

Se mer