-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Rektangulære LED-baderomsspeil

19
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Samling - PremiumLine ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på toppen av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖

Vist 19 av 19 produktene

Rektangulære LED-baderomsspeil - elegant og praktisk bad

Designer du et funksjonelt interiør som vil glede med sitt unike utseende og oppmerksomhet på detaljer? LED rektangulære baderomsspeil, tilgjengelig i det store utvalget av Artforma-butikken, vil absolutt hjelpe med denne oppgaven. Dette er et ideelt produkt for klassiske bad og rom som krever diskret belysning. Rektangulære baderomsspeil med belysning vil optimalt fylle plassen over servanten og vil fungere godt på veggen over kosmetikkskapet.

Belyste rektangulære baderomsspeil er litt klassisk kombinert med moderne løsninger. Rektangulære baderomsspeil passer godt sammen med rektangulære baderomsskap eller romslige møbler. Takket være det rektangulære speilet kan du lage et interessant arrangement i et fasjonabelt bad dominert av dristige farger og tydelig fremhevede dekorative motiver.

Rektangulære baderomsspeil - bekvemmelighet ved daglig stell

Rektangulære LED baderomsspeil passer både for et bad i en blokkleilighet eller et stort rom i enebolig. Det rektangulære speilet passer perfekt til det rektangulære servantskapet og nødvendig baderomstilbehør. Velger du rektangulære baderomsspeil med belysning i minimalistisk form, vil du kunne få frem skjønnheten til en rikt dekorert vegg eller skinnende baderomsinnredning.

Rektangulære speil for badet bør vurderes av alle som ønsker å visuelt forstørre interiøret. Et stort speil som dekker hele veggen vil tillate deg å skape en dybdeeffekt, og ekstra belysning vil være nyttig når du utfører daglige hygieneprosedyrer. LED baderomsspeil rektangulære lamper er et interessant alternativ til klassisk takbelysning eller sidevegglamper. De vil bidra til å lyse opp selv et veldig lite bad og jevne ut proporsjonene, og til og med bli det viktigste dekorative motivet.

Oplyste rektangulære baderomsspeil - moderne løsninger i hjemmet ditt

Rektangulære baderomsspeil med ekstra LED-belysning vil sikre at hvert husstandsmedlem kan slappe helt av på badet ditt. Justerbar lysintensitet betyr at du når som helst kan justere lysstyrken til aktivitetene dine. Du kan supplere moderne LED baderomsspeil med ekstra tilbehør, for eksempel et kosmetisk speil, en Bluetooth-høyttaler eller en spesiell stasjon med klokke og kontrollpanel.

Takket være spesielle fasiliteter, rektangulære speil tilbys av Artforma butikken vil hjelpe deg med å designe drømmebadet. Velger du et speil med varmematte eller en glasshylle for kosmetikk, vil du ha friheten til å bruke det uavhengig av tid på døgnet eller romtemperatur. Du kan bruke et lyst og veldig elegant speil med bakgrunnsbelysning i et moderne eller industriell bad, kombinere det med fargerikt veggtapet og designertilbehør. Takket være store speil med sterk belysning vil du få muligheten til å leke med farger og mønstre på veggene – for å skape akkurat det interiøret du liker.

Se våre anmeldelser på 

Se mer