-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Ovale LED-baderomsspeil

15
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Speilform - Oval ✖
Samling - AmbientLine ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - Farget ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Speilretning - Vertikal ✖

Vist 15 av 15 produktene

Ovale LED baderomsspeil – elegant og eleganse

Badet er et av de viktigste rommene i leiligheten din og bør være funksjonelt innredet. Det som vil tillate deg å arrangere et komfortabelt bad tilpasset dine behov er ovale baderomsspeil med LED-baklys. Det er et dyktig integrert baderomsspeil som gjør rommet lysere, optisk større og har en positiv effekt på humøret av husholdningen. Ovale baderomsspeil fra det brede utvalget av Artforma-butikken er en sjanse til å designe et hyggelig bad, fullt av eleganse og tidløs stil.

Ovale baderomsspeil med belysning< /u> er en original et alternativ til klassiske rektangulære speil på badet. Deres utvilsomme fordel er deres originale form, som, kombinert med moderne belysning, vil bidra til å skape et godt sammensatt bad. Muligheten til å justere lysintensiteten gjør ovale LED-baderomsspeil perfekte når som helst på dagen når du vil hvile eller få energi.

Ovale baderomsspeil - moderne interiør med karakter

Ovale baderomsspeil med belysning er optimalt et valg for de som arrangerer moderne interiør med et snev av fantasi. De lar deg bevege deg bort fra etablerte mønstre i baderomsdesign og gjør interiøret mer koselig. Et ovalt speil vil være et flott tillegg til et rektangulært baderomsskap med en benkeservant. Du kan med hell henge et stort, ovalt speil nær vinduet eller på veggen, som også har plass til et hengende kosmetikkskap.

Ovale baderomsspeil med LED-bakgrunnsbelysning kan brukes som hoveddekorasjonsmotiv i rommet. Hengende blomsterstativ i boho-stil vil matche det ovale speilet, og det samme vil runde beholdere for små kosmetikk på toppen av baderomsskapet. Et godt opplyst LED-speil i en oval form vil utfylle et mørkt bad med betongvegger eller interiør dekket med åpent tapet. De kan bli et unikt motiv i et glamorøst bad eller bad i boho-stil.

Ovale LED-baderomsspeil - nyt komforten

Moderne baderomsspeil tilgjengelig i Artforma-butikken er et svar på behovene til de mest krevende kundene. Hvert produkt er preget av oppmerksomhet på detaljer og evnen til å individuelt justere individuelle parametere til kravene til alle husstandsmedlemmer. Ovale baderomsspeil med bakgrunnsbelysning lyser opp ansiktet eller figuren optimalt og gjør daglige hygieneaktiviteter mye mer behagelige.

Du kan supplere moderne ovale LED-speil med en rekke funksjonelt tilbehør. Hos Artforma finner du speil med ekstra kontrollpanel, radio eller klokke. Du kan designe et hjemmeavslapningssenter på badet - takket være varmematten og en praktisk hylle for kosmetikk, vil du fritt kunne bruke badet når som helst på dagen. Ved å matche størrelsen og formen på speilet til baderomsveggen, vil du nyte vanlige hjemmeaktiviteter uten kompromisser. Opplyste LED baderomsspeil er luksusen du fortjener.

Se mer