-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Avrundede LED-baderomsspeil

13
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Speilform - Avrundet ✖
Samling - AmbientLine ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - Farget ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Speilretning - Vertikal ✖

Vist 13 av 13 produktene

Avrundede LED baderomsspeil - et originalt bad i hjemmet ditt

Hvis du planlegger å arrangere et moderne og funksjonelt bad, avrundede LED baderomsspeil kan vise seg å være ditt beste valg. Avrundede baderomsspeil med belysning er et originalt element i interiørdesign som tiltrekker seg oppmerksomhet takket være sine uvanlige former og svært behagelige form. Det er en kombinasjon av et klassisk rektangulært speil med ovale kanter, som gjør interiøret mer koselig.

Ovale veggspeil med LED-belysning vil fungere godt i alle typer rom. Takket være dem kan du utnytte plassen til det fulle på et lite bad, og samtidig legge til chic og et lite påtrengende preg av ekstravaganse. De avrundede sidene på speilet er et perfekt supplement til lamper med runde nyanser, de passer godt til et rundt gulvteppe og myker opp formen til et klassisk rektangulært servantskap. De vil kombineres attraktivt med store rektangulære veggfliser, vil jevnt fylle den store veggen over badekaret og vil matche den asketiske finishen på badet i industriell stil.

Avrundede LED baderomsspeil – modernitet i stilig form

Vurderer du opplyste baderomsspeil? Avrundede kanter er et interessant dekorativt element som passer til minimalistiske bad med få gjenstander. Du kan bruke et avrundet speil på et høyt eller langt bad, eller i et rom med skråtak – takket være de myke formene får du større balanse og bedre proporsjoner. Et stort, massivt speil med LED-bakgrunnsbelysning vil fungere godt på et romslig bad der ekstra lyskilder er nødvendig.

Avrundede LED-baderomsspeil lar deg slappe av på badet etter en intens dag. Det delikate LED-lyset lar deg slappe av i badekaret eller ta en varm dusj, noe som gir deg energi til å handle. Velger du et rikt dekorert speil med et bredt lyspanel, kan det bli det viktigste elementet i interiørdesignen. Et mindre speil på sideveggen på badet er en mulighet til å skape et koselig hjørne for kveldstoalettet og avslapning før sengetid.

Oplyste avrundede baderomsspeil - et stilig aksent på badet

Avrundede LED-baderomsspeil er en interessant måte å leke med linjer og form på badet. Deres unike utseende gjør at de passer godt sammen med møbler i moderne stil og rikt dekorerte antikktilbehør. Avrundede hjørner ser attraktive ut i lyse rom og bad i boho-stil. De vil være en unik aksent på et bad med tilbehør i gull eller messing og et kraftig dekorert gulv.

Du kan komplettere avrundede baderomsspeil med belysning fra Artforma-kolleksjonen med en rekke tilbehør. Få en komfortabel plass med en ekstra glasshylle, kontrollpanel, klokke eller Bluetooth-radio. En varmematte eller et sminkespeil vil tillate deg å bruke badet komfortabelt uavhengig av tid på dagen og favorittaktivitetene dine. Takket være baderomsspeil med LED-baklys vil du få en plass i hjemmet ditt hvor du vil føle deg helt spesiell.

Se mer