-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp
Feil ved å legge i handlekurven. Vennligst kontakt kundeservice.
Feil i produktet. Vennligst kontakt kundeservice.

Asymmetriske veggspeil L211

3695 NOK
Gratis levering
Sendes innen 8 virkedager.
Vis tilleggsinformasjon ved å klikke på knappen

1. Velg størrelse på speil

Det er ingen elementer å velge

Velg en speilfinish

2 . Velg tilleggsutstyr
Det er ingen elementer å velge
Velg

Velg en speilfinish

Lading påg år
Asymmetriske veggspeil L211
3695 NOK
Lading påg år

Artforma Logo
Speil
som oppfyller dine forventninger
Speil LED
AmbientLine
Speil

Våre speil på mål med høykvalitets sølvplate med en tykkelse på 4mm er et utmerket valg for de som ikke bare leter etter en praktisk løsning, men også ønsker å berike interiøret i boligen med et vakkert og elegant dekorativt element. Med speilene våre kan du oppnå perfekt refleksjon som vil forstørre rommet visuelt og gi det moderne preg. Produktene våre er kjennetegnet av utførelse av høy kvalitet, men også holdbarhet og bestandighet mot fukt. De er tilgjengelige i forskjellige former og størrelser slik at du kan finne et speil tilpasset nøyaktig interiøret ditt. Ved å bestille et speil på mål hos oss får du garanti på full tilfredshet med kjøpet og rask gjennomføring av bestillingen.

AmbientLine
Monteringsmåter

Et speil på mål kan bli montert ved hjelp av konvensjonelle oppheng eller lim. Når du bruker såkalte oppheng, må du bore to hull i veggen der du henger speilet opp på 8cm lange skruer. For å feste speilet med lim, pass på at overflaten du vil montere speilet på, er ren og tørr. Deretter legg spesielt lim på baksiden av speilet og lim speilet nøyaktig på veggen.

AmbientLine
Egnet ikke bare til baderom

Et speil er et dekorativt element som fungerer utmerket i mange rom. Når plassert på et soverom, utvider speilet rommet, forstørrer det visuelt og lar deg se deg selv i komfort før du går ut. Et speil hengt opp i en stue eller spiserom, kan fungere som et midtpunkt i designet av interiøret samt bringe mer lys inn i rommet. Når hengt opp i en hall, har speilet ikke bare en dekorativ men også praktisk funksjon, det gir deg mulighet for å sjekke sminken eller frisyren før du går ut av huset. Speil er også populære interiørelementer på kontorer og offentlige steder som hoteller eller restauranter.

Velg den perfekte størrelsen

Et speil på mål er en utmerket løsning for de som leter etter et unikt dekorativt element tilpasset deres individuelle behov. Speilet er tilgjengelig i forskjellige størrelser slik at du kan tilpasse det nøyaktig til dimensjonene i rommet og egne estetiske preferanser.

Teknisk spesifikasjon

Glassets tykkelse
4 mm
Garanti
2 år
Formål med speilet
Dekorativ
Foretrukne rom
Bad, Stue, Hall, Soverom, Spisestue
Transportere
Riktig forberedt emballasje garanterer trygg transport hjem til deg
Kantbearbeiding
Speil med kantavfasing
#Artforma_com

Er speilet montert? Legg til et bilde med hashtaggen #Artforma_com, for å være med i den unike gruppen av tusenvis av fornøyde kunder!

dwa lustra okragle podswietlane led
lustro z glosnikiem
Podswietlane lustro lazienkowe LED z wlacznikiem
lustro dekoracyjne loft
lustro scienne
nowoczesne lustro
lusterko kosmetyczne
okragle lustro lazienkowe
lustro z glosnikiem bluetooth
lustro prostokatne z tabletem

Se våre anmeldelser på 

Se mer