-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Store speil LED

77
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Type rom - Hall ✖
Type rom - Salong ✖
Speilform - Runde ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Speilform - Avrundet ✖
Speilform - Oval ✖
Samling - AmbientLine ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - Farget ✖
Samling - Speil Hengende ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på toppen av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Speilretning - Vertikal ✖

  • 1
Vist 45 av 77 produktene

Store speil

Store speil for badet eller hallen er en unik kategori produkter takket være at du radikalt kan endre utseendet til alle interiør. Store veggspeil for stuen vil med hell erstatte et klassisk maleri over sofaen, hjelpe visuelt å forstørre rommet og lyse opp rommet uten en ekstra lyskilde. Et veldig stort veggspeil kan bli det viktigste dekorative motivet i rommet hvor du liker å slappe av eller tilbringe tid med venner.

Et stort speil på hovedveggen i gangen eller badet vil gi interiøret ekstra dybde og proporsjonene vil være jevne. Dette er en oppskrift på å dekorere et uvanlig rom med skråtak eller høyt tak, fordi et speil i en dekorativ ramme lar deg designe et koselig hjørne for arbeid og avslapning. Store speil med belysning vil utfylle takbelysningen og gi deg diskret lys på sideveggen, perfekt for kvelden eller for å se en film.

Store speil for badet< /u> - komfort i hverdagen

Store LED-veggspeil er et forslag for folk som verdsetter moderne og funksjonelle løsninger i hjemmet sitt . Store speil i stuen eller gangen kan være det eneste elementet i rommets innredning - da er det verdt å bruke en veldig dekorativ ramme som vil matche de andre elementene i utstyret.

Store rektangulære veggspeil kan passe selv på et lite bad, henge dem på motsatt side av inngangen og dermed visuelt forstørre rommet. Store baderomsspeil med belysning vil være praktiske på morgentoalettet og når du ønsker å legge nøyaktig sminke. Et veldig stort veggspeil vil se elegant ut både i et rom i retrostil og en stue med glamorøst tilbehør.

Moderne store speil for soverommet< / u> - elegant og eleganse

Artforma-butikken tilbyr moderne store speil for badet eller soverommet, som lar deg dra full nytte av fordelene med ditt hjem. Dette er først og fremst store baderomsspeil med belysning som du kan supplere med en ekstra touchsensor, værstasjon eller klokke. Vi kan installere en Bluetooth-høyttaler i speilet for deg, som lar deg lytte til favorittmusikken din under kveldsbadet eller slå på energiske rytmer under morgendusjen. Store speil med belysning er tilgjengelige med forskjellige lysintensiteter og i ulike former, slik at du kan matche speiltypen perfekt til et gitt interiør. Takket være moderne speil fra Artforma kan du justere modellen slik at leiligheten din oppfyller alle behovene til husstandsmedlemmene.

Se mer