-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Speil over kommoden LED

18
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Type rom - Hall ✖
Type rom - Salong ✖
Speilform - Runde ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - Speil Hengende ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Vist 18 av 18 produktene

Speil over kommoden fra Artforma - en enkel måte å lage et originalt arrangement på!

Et elegant eller moderne speil over kommoden er den perfekte blandingen av stil og funksjonalitet. Det er ikke bare et praktisk tillegg - det er et viktig dekorativt element som fullstendig kan endre karakteren og atmosfæren til et rom.

En av deres største fordeler er deres evne til å forstørre rommet optisk. I mindre rom, som soverom eller trange haller, reflekterer speil over kommoden lys, lyser opp arrangementet og tilfører dybde og dimensjon til det.

Speil for soverommet over kommoden u>kan også brukes til morgenforberedelser, slik at du raskt kan sjekke utseendet ditt før du går ut. Plassert i gangen over møblene som vi oppbevarer nøklene eller lommeboken på, blir det et praktisk sted for siste finpuss før vi forlater huset. I stuen eller spisestuen kan et speil over kommoden fungere som et element som lyser opp rommet og gir det sjarm, spesielt når du kombinerer det med andre dekorasjoner som vaser, bøker, rammer eller lysestaker.

Hvordan velge det perfekte speilet over kommoden?

Speilet over kommoden i gangen, soverommet eller stuen finner du i vår butikk i ulike stiler og størrelser for perfekt å matche dine behov og estetiske preferanser. Lurer du på hvordan du velger den perfekte?

Estetikken til speilet over kommoden spiller en nøkkelrolle. Det må harmonere harmonisk med det eksisterende utstyret, og skape en sammenhengende, gjennomtenkt innredning. Fargen og materialet på rammen er viktig her - delikate tremodeller gir varme og naturlighet, mens metall eller lakkert kan gi en moderne aksent til interiøret i hjemmet ditt.

Størrelsen på speilet er en annen. viktig aspekt du må vurdere. Et speil som er for stort over kommoden kan overvelde plassen, mens et for lite speil vil forsvinne mot bakgrunnen av andre møbler. Den ideelle modellen bør være proporsjonal med kommoden og ikke overstige dens bredde. Ta også hensyn til takhøyden – i leiegårder kan større speil se spektakulære ut, mens i lavere rom vil mindre fungere bedre.

Formen på speilet er et annet element som er verdt å vurdere. Et rektangulært, elegant speil over kommoden vil være universelt og passer til de fleste interiører. Runde gir letthet og liver opp arrangementet, mens ovale kan introdusere delikatesse. Valget av modell avhenger av personlige preferanser og stilen på interiøret.

Moderne speil for stuen over kommoden kan også tilby SMARTE alternativer, som LED-bakgrunnsbelysning , som skaper en unik atmosfære i rommet. Men funksjoner som fortjener spesiell oppmerksomhet inkluderer muligheten til å vise filmer fra strømmetjenester, lytte til musikk og til og med vise dokumenter eller e-post!

Speil over kommoden – hvor høyt skal det henges og andre arrangementstips

Det er noen nøkkelregler for smart å henge et speil over en kommode for å oppnå optimal effekt, både estetisk og praktisk. Vi vil dele dem med deg!

Det første problemet gjelder hvilken høyde speilet over kommoden skal henges. Å henge for høyt kan gjøre det ubehagelig å bruke og forstyrre proporsjonene i rommet. Det anbefales vanligvis at den nedre kanten er ca. 15-20 cm over den øvre kanten av kommoden. Denne avstanden gir den rette balansen mellom speilet og møblene uten å ta bort fra funksjonaliteten deres.

Belysning er et annet nøkkelelement i speilarrangementet som du må vurdere. Velvalgt lys vil ikke bare fremheve skjønnheten i glasset, men kan også påvirke stemningen i rommet. En lampe plassert på den ene siden av speilet vil skape en subtil effekt og gi varme til interiøret, mens en symmetrisk plassering av vegglamper på begge sider vil skape en mer dramatisk og formell effekt.

Husk til slutt. om det dekorative aspektet. De kan i tillegg dekoreres ved å plassere elegant tilbehør på kommoden, for eksempel vaser med blomster, bøker, dekorative skuffer eller lysestaker. Disse små elementene vil ikke bare berike innredningen, men også tillate deg å lage en sammenhengende og raffinert komposisjon.

Se mer