-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Grønne speil LED

13
Filtrering
Speilform - Runde ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Speilform - Avrundet ✖
Speilform - Oval ✖
Speilform - Asymmetriske ✖
Samling - Farget ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Speilretning - Vertikal ✖

Vist 13 av 13 produktene

Grønne speil

Drømmer du om et originalt og funksjonelt rom? Grønne speil for badet eller hallen er et av de mest interessante elementene i utstyret som lar deg lage et vellykket og smakfullt arrangement. Den grønne fargen på speilet er definitivt noe moderne som vil overraske gjestene dine. Samtidig lar denne fargen deg omgi deg med nyanser av naturen og trekke på den gode energien som planter gir.

Grønt er avslappende for øynene og sinnet. På den annen side, ved å bruke livlige nyanser av denne fargen, kan du designe et rom som er fullt av motivasjon til å handle. Det grønne speilet vil passe i stue, bad og hall. Et stort grønt speil vil få deg til å visuelt forstørre selv et veldig smalt og vanskelig å ordne rom eller med hell ordne et bad med bakker.

Grønne speil - litt modernitet i hjemmet ditt

Grønne speil vil fungere i et hus fullt av farger, samt i et rom i en minimalistisk stil. Du kan kombinere den grønne speilrammen med andre farger hentet fra jordfarger - det vil være en vellykket kombinasjon med brunt, nyanser av beige, krem og hvitt, samt naturlig tre. Et grønt speil med naturlige møbler og levende blomster i stuen er en idé for et sted hvor du kan slappe av og bli kvitt stress.

Fargerike grønne speil kan brukes som et element som ikke bare vil påvirke estetikken, men også forbedre stemningen i husholdningen din. Du kan velge mellom speil i intens grønn, dyp flaskegrønn eller delikat sjøfarge. På den annen side er det en positiv nyanse av lys akvamarin, pastellgrønn, som minner om tonen til unge blader eller mynte - du kan fritt kombinere dem i motiver på møbler, vegger, tapet eller baderomsfliser.

Grønt speil - energi i hjemmet ditt

Grønne speil fra Artforma-tilbudet er et forslag til personer som ikke er redd for dristige løsninger i boliginteriør. Du kan kombinere et grønt speil med gull, sølv eller svart. Heng dem mot bakgrunnen av mønstret tapet eller i nærheten av en marmorservant. Blant Artformas produkter finner du modeller med ekstra værstasjon, sensor, attraktiv bakgrunnsbelysning eller klokke – alt slik at du kan slappe av på badet akkurat slik du vil. Hvert speil ble laget med fokus på detaljer - du får utstyr som vil gi deg gleden av å bruke i mange år.

Se våre anmeldelser på 

Se mer