-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Blå speil LED

13
Filtrering
Speilform - Runde ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Speilform - Avrundet ✖
Speilform - Oval ✖
Speilform - Asymmetriske ✖
Samling - Farget ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Speilretning - Vertikal ✖

Vist 13 av 13 produktene

Blå speil

Blå speil er en av de mest interessante og originale ideene for et unikt arrangement av din rom. Blåfargen forbindes vanligvis med vann – det er en perfekt kombinasjon med baderomsutstyret hvor du kan slappe av etter en hard dag. Du kan også med hell plassere denne modellen på veggen i hallen eller henge den i stuen. Den blå fargen på rammen kombinerer interessant med mange farger og strukturer - den vil tillate deg å skape et rolig og harmonisk rom for familien din.

Blå speil vil hjelpe deg med å designe en rom hvor du enkelt kan roe tankene dine. og slappe av i en hyggelig atmosfære. Den blå rammen vil se attraktiv ut på en glatt vegg i hvitt, gråtoner og beige. Det er også lurt å henge det Blå speilet sammen med dine favorittsuvenirer fra utenlandsreiser på hovedveggen i stua. Blå speil bringer tilbake ferieminner, er assosiert med havets blå og får deg til å drømme.

Fargerike blå speil – stilig og med karakter

Blå speil er et attraktivt forslag for de som liker å leke med levende farger i omgivelsene. Blått kan dukke opp i mange former - diskret blått er en pastellbase for hvite, beige og kremfargede nyanser av vegger, tekstiler i stuen eller fliser på baderomsveggen. Den intense blåfargen er perfekt i kombinasjon med sølv, gull eller messing - dette er fargen som er verdt å velge baderomsinnredning hvis du ønsker å få en dristig og stilig plass til å ta vare på utseendet ditt.

A diskret speil i en smal ramme over Vasken gjør at du enkelt kan sminke deg og ta vare på utseendet ditt om kvelden. Til stuen velger du et blått speil med en rikt dekorert ramme - da blir det hoveddekorasjonsmotivet i stuen.

Dekorativ blå speil – lek med farger

Et blått speil i stuen lar deg endre karakteren til favorittinteriøret ditt med noen få enkle trinn. Velger du dekorative blå speil, vil du kunne fylle badet ditt med kvalitetsinnredningselementer som garanterer enkel og intuitiv bruk når som helst på døgnet. Dette er produkter fulle av bekvemmeligheter som lar deg bruke en rekke tilbehør - en praktisk radio, en klokke, en værstasjon eller en praktisk hylle for kosmetikk. Du kan slappe av akkurat som du vil, og nyte de nyeste løsningene til fingerspissene.

Se våre anmeldelser på 

Se mer