-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Små speil LED

49
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Speilform - Runde ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Speilform - Avrundet ✖
Speilform - Oval ✖
Samling - AmbientLine ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - Farget ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på toppen av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Speilretning - Vertikal ✖

  • 1
Vist 45 av 49 produktene

Små speil

Drømmer du om å innrede et funksjonelt og komfortabelt interiør? Små speil er et utmerket alternativ for de som, til tross for liten plass, praktisk talt trenger å innrede stuen, korridoren eller badet. Små speil på veggen vil fungere godt både i en ettromsleilighet for enslig og en romslig leilighet i en bygård. Et lite speil vil fungere godt på et tenåringsrom og på soverommet når du ønsker å effektivt utføre kveldsbehandlinger.

Små speil med LED-belysning er en ideell løsning for et lite bad med en uvanlig form, som mangler plass til en ekstra lyskilde. Små hengende speil kan plasseres selv på en smal vegg, i nærheten av servanten eller badets kosmetikkskap. Et lite speil vil optisk forstørre rommet, lyse det opp og samtidig la deg påføre sminken på en enkel måte.

Små speil for veggen - komfort i hjemmet ditt

Selv om du tror at det ikke er plass til et komfortabelt speil i leiligheten din - vil små LED-speil gi deg glede mens du utfører dagligdagse aktiviteter . Små speil vil passe på en smal vegg i gangen, du kan kombinere dem med en garderobehenger eller en hylle for det mest nødvendige.

Små baderomsspeil< /u> kan brukes i arrangementene dine , der det viktigste dekorative motivet er massive møbler eller fargerikt tapet på veggen. De vil se interessante ut i kombinasjon med rikt dekorerte veggfliser eller glamorøst tilbehør.

LED-speil - små detaljer som utgjør forskjellen

For å skape et vellykket arrangement av en leilighet i en blokkleilighet eller et lite bad i et enebolig , trenger du et pent og riktig valgt speil. Et speil med små dimensjoner vil passe til et rom med mange tilbehør i forskjellige former og teksturer. Det vil appellere til husstandsmedlemmer som tar med seg suvenirer fra sine hyppige utenlandsferier og deretter viser dem på veggene i stuen. Det lille speilet vil passe selv i en veldig smal hall eller korridor hvor du kan plassere en romslig innebygd garderobe.

Et moderne lite LED-speil er et av mange interessante forslag fra Artforma-butikken. Vårt tilbud inkluderer modeller i ulike former og størrelser, slik at du finner speil som passer perfekt til ditt interiør. Du kan velge et speil i klassisk form eller velge en versjon med LED-baklys, værstasjon, klokke eller Bluetooth-høyttaler. Som et tillegg kan du montere en praktisk hylle for kosmetikk som du kan plassere ansiktskremen eller parfymen på.

Se mer