-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Skandinaviske speil

24
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Type rom - Hall ✖
Type rom - Salong ✖
Speilform - Runde ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Samling - AmbientLine ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - Speil Hengende ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på toppen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og sidene av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Speilretning - Vertikal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Vist 24 av 24 produktene

Skandinaviske speil fra Artforma - tidløs stil!

Skandinaviske speil utstråler enkelhet og eleganse, de er et symbol på nordlig design, som har vært populært over hele verden i årevis . Modeller preget av rene linjer, minimalisme og funksjonalitet er ikke bare et praktisk utstyrselement, men også en raffinert dekorativ aksent som kan forvandle en hall, garderobe, stue eller bad.

Designet deres reflekterer filosofien av "less is more". Enkle, men effektive rammer, ofte laget av naturlig tre, som eik eller furu, tilfører varme og naturlighet. speil i skandinavisk stil uten unødvendige dekorasjoner fra Artforma passer til en rekke interiører - fra moderne, gjennom loft, til mer klassiske.

Tradisjonelle rektangler, sirkler, ovaler, sekskanter, uregelmessige. bølger, og til og med skreddersydde modeller - dette mangfoldet lar deg justere speilet til dine individuelle behov og preferanser. Noen modeller tilbyr tilleggsfunksjoner, for eksempel hyller eller kleshengere, som er et svar på behovene til moderne, funksjonelle oppholdsrom.

Hva annet får slike speil til å skille seg ut? Skandinavisk stilhar evnen til å lysne og optisk forstørre overflater - ikke bare takket være glass, men også til lyse former og lyse farger. Dyktig plassert i rom kan de skape en illusjon av et større rom og lyse opp mindre opplyste hjørner, noe som er spesielt verdifullt i mindre leiligheter.

Speil i skandinavisk stil – hvordan velge den perfekte modellen?

Lurer du på? , hvordan velge det perfekte speilet? Skandinavisk stiler en hel rekke forskjellige produkter, så vi hjelper deg med shopping!

Først må du være oppmerksom på størrelsen. Avhengig av plassen du har, kan du velge et stort skandinavisk speil til å henge på veggen, som vil bli midtpunktet i rommet, som optisk forstørrer plassen, eller mindre - mer diskrete modeller, perfekt til oppheng i gangen eller badet. . Husk at store speil er en utmerket kilde til naturlig lys, som reflekterer det og lyser opp mørkere hjørner.

Selvfølgelig er farge også viktig. Et speil i skandinavisk stil trenger ikke å være hvitt - beige, grått, naturlig tre, ecru, og for de modige - pastellrosa eller lys pistasj er også gode alternativer. Fargene skal matche bakgrunnen, altså fargen på veggene eller flisene, samt møbler og tilbehør.

Skandinaviske speil med LED-belysning er et funksjonelt og estetisk valg. Det er ikke bare et spørsmål om en ekstra lyskilde, men også en måte å skape en koselig atmosfære i rommet på. LED er energibesparende, noe som gjør dem til et ideelt valg for den bevisste forbrukeren.

SMART-alternativer er et annet aspekt som er verdt å vurdere. Skandinaviske speil fra Artforma kan utstyres med tilleggsfunksjoner, som for eksempel muligheten til å vise filmer og serier fra strømmetjenester, lytte til musikk og til og med integrere med e-post. Disse intelligente løsningene gjør ikke bare hverdagsaktiviteter enklere, men tilfører også luksus og komfort til hjemmet ditt.

Skandinaviske speil - hvordan ordne dem?

Når det kommer til et speil for hall, skandinavisk stilvil gjøre interiøret velkommen gjester og husstandsmedlemmer fra terskelen med en koselig og samtidig moderne aksent. Et speil plassert over en trekonsoll eller et lite bord vil skape et praktisk sted for siste finpuss før du forlater huset. Du kan henge enkle, hvite hyller rundt den som du kan plassere små potteplanter på.

Når det kommer til speilet til stuen - skandinavisk stil, vil det perfekt understreke den rå formen på speilet som du skal plassere over peisen eller en lys sofa. Du kan eksperimentere med forskjellige former - runde eller ovale modeller kan legge til mykhet og mildhet til arrangementet, mens store, rektangulære modeller vil være mer avantgarde.

På badet kan et skandinavisk speil ikke bare være et funksjonelt element, men også en måte å skape en koselig, avslappende atmosfære. Et speil med LED-baklys vil lette daglige pleieritualer, men vil også skape et delikat, avslappende lys, perfekt for kveldsavslapping i badekaret eller dusjen.

Se våre anmeldelser på 

Se mer