-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Rammeless LED-speil

214
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Type rom - Hall ✖
Type rom - Salong ✖
Type rom - Spisestue ✖
Speilform - Runde ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Speilform - Avrundet ✖
Speilform - Oval ✖
Speilform - Asymmetriske ✖
Samling - AmbientLine ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - FrameLine ✖
Samling - Decor ✖
Samling - Farget ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på toppen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og sidene av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Speilretning - Vertikal ✖

Vist 45 av 214 produktene

Speil uten ramme

Et speil uten rammeer mer enn bare et praktisk element i interiørdesign. Det er også en perfekt dekorasjon som kan legge til stil og eleganse til rommet, ikke bare med fokus på speilrammen. Moderne modeller som er tilgjengelige på markedet tilbyr ikke bare ulike funksjoner, men også ulike former og mønstre som passer til enhver arrangementstil.

Et rammeløst speiler spesielt nyttig i små rom der det mangler plass kan være et problem. Ved å plassere speilet riktig, kan du oppnå effekten av å optisk forstørre rommet ved å reflektere lys. Dessuten errammeløse speiler veldig universelle og passer til alle arrangementsstiler, noe som betyr at de kan brukes i forskjellige rom, for eksempel stue, soverom, bad eller hall.

Speil. ikke bare visuelt forstørre rommet, men også øke mengden lys i rommet ved å reflektere stråler. Takket være dette kan de gi interiøret en lys og hyggelig atmosfære. I tillegg er dekorative speil attraktive dekorative elementer som beriker stilen i arrangementet og forsterker dets elegante karakter.

Speil med klassiske former, dvs. rektangulære og runde speil uten ramme.

Speil uten ramme er utvilsomt et av elementene i interiørdekorasjonen som ikke lenger har en rent utilitaristisk funksjon. Moderne modeller av rammeløse speil er for tiden et veldig viktig dekorativt element i interiøret. De tilbyr mange bruksmuligheter og passer nesten alle arrangementer. I selve arkitekturen utfører speil tre grunnleggende funksjoner: de tillater belysning av mørke rom uten behov for å installere et vindu eller takvindu, de forstørrer rommene optisk, og de gjør dem også koseligere takket være elegante dekorasjoner som fullstendig endrer utseendet til interiør. Og selv om det er mange speilformer på markedet, er de mest populære fortsatt rektangulære og runde.

Rektangulære speil er en av de mest brukte speiltypene, noe som skyldes deres enkle likevel universell utforming. preget av en vinkelrett form. Deres allsidighet gjør dem til en perfekt passform for ulike typer interiør, uansett stil – fra klassisk til moderne. Rektangulærerammeløse speilfinnes i mange størrelser, noe som gjør at de kan tilpasses ulike rom. De største modellene, som opptar hele veggen, forstørrer plassen optisk og setter karakter til den, mens mindre modeller fungerer utmerket i små nisjer eller på møbler, og fyller både en dekorativ og praktisk funksjon. Dessuten legger designere, som ikke fokuserer påspeilrammen, ofte mer oppmerksomhet til å gi klassiske typer speil en usedvanlig dekorativ karakter.

Runde speil er et annet elegant og stilig dekorativt tillegg som introduserer interiøret en myk og koselig aksent. Deres avrundede form skiller seg ut mot de enkle linjene med møbler og tilbehør, og gir rommet en stilig karakter. Runde speil er svært allsidige og passer inn i ulike typer interiør – fra tradisjonelle til moderne. Takket være deres uvanlige form er de perfekte for de som ønsker å legge til en original og unik aksent til interiøret.

Runde rammeløse speil er tilgjengelige i forskjellige størrelser, noe som lar deg å velge den modellen som passer perfekt inn i et spesifikt interiør. De er også tilgjengelige i en rekke farger: fra tradisjonelt sølv til mer originale nyanser som gull eller kobber. Valget av speilfarge kan tilpasses fargen på hele rommet eller velg en kontrastfarge som vil tiltrekke seg oppmerksomhet.

Smartspeil – er det verdt å ha dem i hjemmet? >

Hvis du derimot elsker modernitet og verdsetter et speil uten ramme, så er smarte speil noe for deg. Dette er en flott løsning som kombinerer funksjonalitet med smarthusteknologi. Takket være dette kan du bruke mange praktiske funksjoner som gjør hverdagen din enklere. En av de viktigste fordelene med smartspeil er muligheten til å bruke populære strømmetjenester som Netflix, Spotify eller Tidal. Nå, mens du tar et bad eller gjør deg klar til jobb, kan du nyte favorittmusikken din eller se interessante filmer og serier ved hjelp av et smart speil.

Smartspeiltilbyr mange tilleggsfunksjoner, som for eksempel muligheten til å justere fargen på lyset eller et innebygd varmesystem som hindrer glasset i å fordampe. Ved hjelp av denne teknologien kan du enkelt lyse opp både badet og andre rom. Et sliktrammeløst speilvil fungere perfekt i ethvert arrangement, ikke bare det moderne. Denne typen speil er praktiske, men også estetiske, og deres moderne design og elegante finish gjør at de passer inn i moderne og minimalistisk interiør, uavhengig av formålet og innredningen til selve rommet. Om kvelden vil imidlertid disse speilene lykkes med å skape den rette atmosfæren, avhengig av fargen på lyset du velger.

Siden det ikke er verdt å fokusere kun på speilrammen når du velger riktig modell, er det greit også å være oppmerksom på tekniske aspekter, som strømforsyning og tilkobling. DC-drevne speil krever tilstrekkelige strømkilder og plass til kabler. For batteridrevne speil må du være oppmerksom på batteristrømmen. Montering krever også oppmerksomhet - den må tilpasses tykkelsen og avstanden til speilet fra veggen. Fargen og fargen på lyset som sendes ut av speilet er også viktig for brukeren, spesielt i spisestuen.

Speil uten ramme - det beste finner du på Artforma

Artforma er en nettbutikk som tilbyr eksklusive og dekorative speil med LED-bakgrunnsbelysning, perfekt for spisestuen. Vårt tilbud inkluderer speil i forskjellige størrelser og former, som du helt sikkert vil matche til interiøret ditt, og tilføre det karakter og hygge. Alle våre modeller er laget av materialer av høyeste kvalitet og er preget av høy funksjonalitet. En praktisk vippebryter lar deg enkelt slå lysene på og av, noe som øker brukervennligheten ytterligere. Hvis du er ute etter moderne løsninger, vil våre speil oppfylle alle dine forventninger.

Speil etter form

Speil etter type

Speil etter rom

Se våre anmeldelser på 

Se mer