-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Glamour-speil

15
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Samling - Decor ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Speilretning - Vertikal ✖

Vist 15 av 15 produktene

Glamourspeil – eleganse og luksus på sitt beste

Glamourspeil er kvintessensen av eleganse og luksus. De bringer litt prakt og raffinement til interiøret. Deres kjennetegn er rikt dekorerte rammer som fanger blikket - ofte ferdig med materialer av høy kvalitet som gull, sølv og noen ganger til og med krystaller. Dekorasjoner kan være subtile eller uttrykksfulle, fra delikate graverte mønstre til overdådige, barokke ornamenter.

Glamourspeil fra Artforma kan anta en rekke former og størrelser, fra små, dekorative, perfekt for å henge i små rom, til store modeller i full størrelse som kan dominere romslige stuer eller soverom. Disse større dekorative glamourspeilene ser ikke bare vakre ut, men forstørrer også rommet optisk, slik at rommene virker lyse og store.

En annen fordel er allsidighet. Et vakkert glamourspeil kan med hell arrangeres i ulike interiørstiler - klassisk, luksuriøst, men også loft eller art deco. I tillegg kan glamourspeil også ha en praktisk funksjon. På soverommet eller garderoben lar modeller i full størrelse deg komfortabelt forberede håret eller sminken, og gir utmerket belysning. I sin tur vil glamourbaderomsspeil gjøre barbering, stell og toalettbesøk lettere.

Hvordan velge det perfekte glamourspeilet for gangen, badet eller stuen?

Estetikk er et nøkkelaspekt du må være oppmerksom på. I rom innredet i klassisk stil vil glamourveggspeil med rikt dekorerte rammer være perfekt, mens i mer moderne interiør er det bedre å velge modeller med enklere finish, f.eks. med metallmotiv.

Størrelsen er like viktig. Et stort glamorøst veggspeil kan bli et dominerende tillegg, som optisk forstørrer plassen og tilfører lys til den. Det er viktig at størrelsen er proporsjonal med resten av møblene og plassen i rommet. Hvis et glamourveggspeil skal henge over en kommode, bør bredden ikke overskride rammene til møblene.

Formen på speilet er et annet element å vurdere. Fra klassiske rektangler, gjennom elegante ovaler, til moderne, uregelmessige former - hver av dem kan gi en annen estetisk opplevelse. Dens form skal harmonere med både rammen og den generelle karakteren til interiøret. Glamour runde speil gir arrangementet letthet og eleganse, mens rektangulære eller firkantede er mer tradisjonelle og formelle.

Det siste, men ikke minst viktige aspektet er SMART-alternativene, som kan øke betydelig. funksjonalitet u>glamourspeil. Moderne møbler kan utstyres med tilleggsmuligheter, for eksempel LED-bakgrunnsbelysning, bevegelsessensorer eller til og med integrerte berøringsskjermer. På Artform-modellen din kan du bla gjennom e-posten din, se filmer eller TV-serier, og til og med sjekke været!

Speil i glamourstil – hvordan ordne dem?

Hvor og hvordan du henger < u>glamour dekorative speil, er ekstremt viktig. Plassert på veggen i hallen overfor inngangsdøren vil den skape inntrykk av romslighet. Det er verdt å plassere en elegant konsoll i en matchende farge under den og legge til elegant belysning.

Dekorative speil for en glamorøs stue kan henges over peisen eller i det sentrale punktet på veggen, noe som gir ekstra dybde til rommet. Modellen plassert over sminkebordet på soverommet vil ikke bare være et praktisk tillegg, men vil også skape et intimt, luksuriøst rom.

Når det kommer til glamourbaderomsspeil, ta vare på flisene som vil være bakgrunnen - en flott Marmor eller arkitektonisk betong imiterende alternativer vil være et alternativ. Du kan henge elegante vegglamper med glassdekor på begge sider av rammen.

Å dekorere rommet rundt speilet er et annet viktig aspekt ved arrangementet. Elegant tilbehør, som stilige lysestaker, vaser med blomster eller elegante figurer, kan berike utseendet ytterligere og skape en gjennomtenkt og sammenhengende komposisjon. Det er imidlertid viktig å ikke overdrive med mengden dekorasjon - glamourhengende speil er et tilstrekkelig uttrykksfullt element i seg selv.

Se våre anmeldelser på 

Se mer