-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Frisørspeil LED

18
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Type rom - Hall ✖
Type rom - Salong ✖
Speilform - Runde ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - Speil Hengende ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Vist 18 av 18 produktene

Frisørspeil - hva er deres egenskaper?

Frisørspeil er et sentralt element i utstyret til en profesjonell salong. De kombinerer funksjonalitet, moteriktig design og komfort – både for klienten og frisøren.

Deres karakteristiske trekk er den store størrelsen. Dette gjør at frisøren kan utføre arbeidet nøyaktig og for deg å observere hvert stadium av utseendeendringen. Størrelsen på speilet påvirker også den optiske forstørrelsen av rommet, noe som er spesielt viktig i mindre rom.

Høykvalitets frisørspeil for veggen garanterer en klar og realistisk refleksjon av farger, avgjørende for nøyaktig nyansevalg. fargestoffer og skape sofistikerte håroppsett. En frisørsalong er også et sted hvor speilet utsettes for ulike stoffer, som lakk, maling og andre stylingprodukter. Derfor er frisørspeil ofte laget av smussbestandige og lette å rengjøre materialer.

Speil til en frisørsalong

u> fra Artforma kan også skille seg ut med sitt unike design. Fra minimalistiske, moderne modeller til mer tradisjonelle med dekorative rammer. Disse formene kan være et viktig dekorativt element i interiøret, og påvirke dets generelle atmosfære og stil. Takket være dette vil frisørsalongen få en unik karakter, og tiltrekke seg kunder ikke bare med tjenester av høy kvalitet, men også med unikt design.

Hvordan velge profesjonelle frisørspeil?

The første og viktigste aspektet er kvaliteten på glasset. Et frisørspeil skal gi ren, klar og realistisk fargegjengivelse, noe som er nødvendig for presis fargetilpasning. Den høye kvaliteten betyr at den ikke vil forvrenge bildet, noe som er avgjørende for profesjonelle frisører som må vurdere effekten av arbeidet sitt i hvert lys.

Størrelsen på speilet er en annen viktig faktor. I en profesjonell salong bør de være store nok til at kundene kan se hele figuren og frisyren fra ulike perspektiver. Derfor er det best å velge store frisørspeil, med solid ramme og bred nok.

Funksjonalitet er også et viktig element. Mange profesjonelle modeller er utstyrt med tilleggsfunksjoner, som produkthyller eller verktøyholdere. frisørspeil med belysning vil være et uerstattelig alternativ fordi de gir jevnt og naturlig lys, noe som er nødvendig for arbeid.

Design er det siste, men ikke minst viktige aspektet. Profesjonelle frisørspeil kan bli et dekorativt element, som påvirker den generelle atmosfæren og stilen i rommet de befinner seg i. Avhengig av konseptet til stedet, kan du velge modeller i ulike stiler - moderne, klassisk, glamorøst, rustikk, minimalistisk. Det er viktig at speilet passer inn i stuens estetikk og understreker dens karakter. Sørg for at den matcher designen til lenestolen, hyllene og annet tilbehør.

Hvilke speil til en frisørsalong kan du kjøpe hos Artforma?

Hos Artforma finner du et bredt utvalg av profesjonelle frisørspeil som skiller seg ut moderne design og avanserte teknologiske funksjoner. Vårt tilbud inkluderer modeller fra ulike linjer som er skreddersydd til ulike stiler og behov.

PremiumLine speil er dedikert til personer som leter etter presis ansiktsbelysning og høy klarhet i speilet. De har solide rammer tilgjengelig i mange farger, som unngår veggrefleksjoner og gir rommet verdighet.

AmbientLine er en kolleksjon som tilbyr glatte, rammeløse modeller som gir letthet til rommet. De er preget av dekorativitet og fancy LED-belysning, som skaper en unik atmosfære.

I tillegg tilbyr vi hos Artforma speil med SMART-alternativer som høyttalere, værstasjoner, tidsvisninger og til og med muligheten til å sjekke e-post og bruke strømmetjenester. Dette gjør dem ikke bare praktiske, men gjør også hverdagsaktiviteter mye enklere. Hvorfor er det verdt å velge et slikt speil? En frisørsalong kan gi kundene sine ikke bare avslapning i en lenestol, men også underholdning, f.eks. muligheten til å vise filmer eller TV-serier!

Det er verdt å merke seg at hvert Artforma-speil er håndlaget individuelt kundeordre, som lar deg tilpasse produktet til dine egne behov og preferanser. Takket være dette kan du velge den modellen som passer best til stilen og karakteren til din frisørsalong.

Se mer