-10% kampanje med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv oss en e-mail
Snakk med oss via Messenger
Snakk med oss via WhatsApp

Bakgrunnsbelyste speil 50x80

30
Filtrering
Type rom - Clara ✖
Speilform - Rektangulær ✖
Speilform - Avrundet ✖
Samling - AmbientLine ✖
Samling - PremiumLine ✖
Samling - Farget ✖
LED Belysningssystem - Belysning rundt speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning i toppen og bunnen av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på sidene av speilet ✖
LED Belysningssystem - Belysning på toppen av speilet ✖
Speilretning - Horisontal ✖
Speilretning - Vertikal ✖

Vist 30 av 30 produktene

Speil 50x80

Speil 50x80 cm er små, men svært viktige for funksjonell innredning av leiligheten, utstyrselementer som er verdt å integrere på badet eller gangen. LED-speil 50x80 cm er et interessant forslag for alle som enkelt vil dekorere et lite bad eller gi leiligheten en mer uttrykksfull karakter. Et lite speil på veggen vil passe inn i en smal korridor, fylle den lille veggen over kommoden og få det lille badet ditt til å se optisk større ut.

Baderomsspeil 50x80 cm er et verdt å vurdere alternativ til store og massive speil som dekker hele veggen i rommet. Du kan plassere dem over forlengelsen av baderomsskapet med en servant, henge dem med rikt dekorerte møbler og bruke dem som et interessant dekorativt element sammen med malerier eller suvenirer fra reisen i stuen.

50x80 speil er tilgjengelig i standardformer, med et ekstra lyspanel og en rekke tilbehør. Takket være dem vil du forberede et praktisk arrangement på badet, takket være at du enkelt kan bruke morgensminken eller forberede ansiktet ditt for en natts søvn. LED-speil 50x80 cm kan justeres til husstandsmedlemmers individuelle preferanser - match din favorittlysfarge, bruk de innebygde høyttalerne eller en diskret hylle for kosmetikk tilgjengelig for fingertuppene. Takket være et lite speil i hallen, vil du gjerne gjøre deg klar for en kveld ute med venner og velge den beste garderoben for jobben for å føle deg trygg i enhver situasjon.

Se våre anmeldelser på 

Se mer