paypal
Viktig informasjon! Service, sending og produksjon fortsetter som vanlig. Bestillingene skal leveres i henhold til fristene som er oppgitt i butikken!

Belyst spejl med hylder LED L11

4239,00 NOK
Gratis levering Gratis levering
Leveringstid er 16-21 arbeidsdager
Klikk på symbolet og bli kjent med detaljene
-
+
Pris.: 4239,00 NOK
Tilbehør utelukker hverandre, eller speilet er for lite

Andre produkter

Baderomsspeil LED med hylder
 
LED-belysning
Praktisk belysning som er integrert med baderomsspeilet. Slutt med sjuskete makeup. Det naturlige lyset kommer til å gjøre din daglige sminking til en fornøyelse og hjelpe med å spare energi!
Hyllefunksjon
Et funksjonelt badeutstyr er ytterst viktig, derfor kan vårt speil med hylle hjelpe deg med å holde kosmetikken din på en trygg og ergonomisk plass!
Tilgjengelige farger
Hvit
Grå
Sonoma
Lite sminkespeil
Det lille sminkespeilet er et perfekt tilbehør for de som skynder seg hele tiden. Det hjelper deg å påføre en pen makeup eller bevare presisjon når du har på barberskum. Du trenger ikke mer å kaste tiden bort på å lete etter håndspeilet ditt!
- Speilet har ikke noen belysning.
Berøringsbryter
Det holder at du berører bryteren for å slå LED-belysningen på baderomsspeilet ditt på eller av på en hurtig og intuitiv måte!
Bluetooth-høyttaler
En Bluetooth-høyttaler innbygget i LED-speilet vil sikre at du kan høre yndlingsmusikken din hver gang du tar bad eller fikser deg før jobb.
Stikkontakt
Stikkontakten på det belyste speilet betyr ergonomi og funksjonalitet. Speilet kan utstyres med opp til 2 stikkontakter – du kan tilkoble en hårføner eller en barbermaskin uten å bekymre deg om mangel på stikkontakter på badet ditt!
LED-klokke
LED-klokken på baderomsspeilet viser deg det aktuelle tidspunktet og hjelper deg å kontrollere tid under din daglige rutine!
WI-FI-værstasjon
Takket være WI-FI-værstasjonen kan du sjekke tid, temperatur og det aktuelle været under toalettbesøket ditt. Fra nå av blir det lettere for deg å bestemme hva slags klær du skal ta på deg! Styr stasjonen ved hjelp av en smarttelefon-app.
Fasede Kanter
Avfasing er en elegant ferdigbehandling av speilets kant. Takket være denne løsningen danner det reflekterte lyset en krystalleffekt på kanten av speilet.
Tekniske detaljer
Bruksdybde, hylle
20 cm
LED diodenes levetid
Til 15 000 t
Antall LED dioder og energiklasse
120 / m, A ++
Belysning har dekorativ funksjon
Beskyttelsesgrad
IP44
Garanti
Ja, 2 år
Strømforbruk
9,6 W / m
Glasspanel tykkelse på
4mm
Farge på LED dioder
Kald Hvit 7000 K
Inkludert i settet:
Montasjetilbehør.


Del din mening om dette produktet